Monday, December 17, 2007

Fakkeltogtull og VEKST, VEKST, VEKST. Miljø? Nei det driter de i!!

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg skal ViS (vekst i Sarpsborg) i ilden i dag. Hos disse middelaldrende konservtive menn, er det VEKST, VEKST, VEKST som er viktig. Miljø? Hæ ... det driter de i!!

Rikshospitalet må spare 300 millioner i 2008 og Helse- og omsorgsminister Sylvia Brustad (Ap) har i neste års statsbudsjett lagt opp til nye kutt. Hun vil at sykehusene samlet skal spare 1 milliard kroner sammenlignet med årets forbruk. Stortinget behandlet mandag budsjettet, og flertallet blant de folkevalgte skrev under på Brustads kur.

De siste årene har sykehusene gått med ca 6 milliarder i underskudd, da de har behandlet for mange pasienter, og så går man i fakkeltog for et monumentsykehus på Kalnes. Hadde det ikke vært like greit å gå i fakkeltog mot Arbeiderpartiets og den RødGrønne regjerings rasering av det sykehustilbudet vi allerede har?

Jeg tar sikkert feil : men prioriterer man MONUMENTER (røde snorer (og kanskje kommer kongen)) før helse?

Kuttete kan overstige 1 milliard bare på Østlandet, ifølge tall Legeforeningen har samlet. Flere hundre sengeplasser kan bli borte, og opp mot 700 sykehus-stillinger kan forsvinne.- Jeg forventer at Helseministeren begynner å engasjere seg. Jeg begynner å bli lei av at hun er opptatt av å skrive kokebøker og beordre folket på slankekur, sier Legeforeningen.

Roger Larsen

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates