Tuesday, December 11, 2007

Miljøforbrytere og De Rikes Parti! (Røkkes Parti?)

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg er det ihvert fall noen som driter i miljø, lokalmiljø og folks helse. Månni (TAXFREE) er viktigere.

På Melkøya ved Hammerfest har statens (62,5% eierskap) StatoilHydro i løpet av 2 måneder spydd ut like mye CO2 (for ikke å snakke om køl) som 400000 biler gjør i et år, eller like mye som 2millioner400tusen biler gjør på to måneder.

400000 - 4 = 399996. Da mangler vi bare 399996 biler til, om miljøkommunen Sarpsborgs 4 (fire) biler slipper ut NULL CO2. (Brett melkekartongær som ville hel... folkens). Siden Sarpsborg kommune skal rasere CO2svampene (myrer er det!) Langemyr og Haraldstadsmyra snart, så er det vel rett før vi må brette juskartongene også!

Sarpsborg kommune er på miljøforbryternes side!! På parti med de som ikke bryr seg om den globali trussel. Men på BALI er de. Der er det lett å kakle, kakle, kakle .....

STÅ PÅ OPPE I RÅDHUSET !! FÅ FART PÅ 109 GJENNOM GREÅKERDALEN OGSÅ!!!!

TIL ALLE SOM HAR TENKT PÅ Å KJØPE SEG LEILIGHET I GREÅKERDALEN : HUSK AT HER VIL EXOSSUPPA slåss omkapp med brølene fra trailerne på den nye 109 !!

Miljøkommunen (med vikingskipkopi!)(og andre morroe ting (miljø IKKE medregnet)) er DØD og begravet!

Og den RødGrønne regjering (merkelig tilnavn på den regjeringa som innehar rekord i miljøforurensing) skal bruke tre milliarder i året på å hindre regnskogfelling i xtremt korrupte og fattige land - alt havner nok i boxa på mahoganyexportørene (her i byen havner billige tomter i lomma på betongutfyllerne), men å bruke noen kroner på Langemyr kan de alså ikke. Miljøhærværket skal fortsette, med Sarpsborg Arbeiderparti (Kapitalistpartiet, de Rikes Parti (Røkke stemmer AP), Partiet til de som har mest fra før, er nok det rette navnet nå) sin velsignelse.

Kommunen skal vistnok sikre at vann og sånn ikke renner over, bortover, utover eller var det nedover når Langemyrbiotopen er totalrasert (Langemyr inneholder xtremt mye vann). Det klarer de nok, spessialister som kommunen er på vannrenning. Her oppe på Kurland blir PerGyntveien til en elv når det regner og nede ved Henrys (det blikke noe salg), oppstår det alltid en INNSJØ. Siden kommuenen sikkert har så mye å gjøre rundt rådhuset (pusse takstenen så den blinker og skinner!) pleier det å stå en pensjonist her, med vann til knea, for å holde avløpene oppe. Så vannstyring har de greie på, det blir rene vannmagasinene både her og der. Det pleide å være en innsjø ved Bryggerisvingen også, men etter at bryggeri lagde asfaltdemning for å slippe å få ødelagt all plenen, har vistnok kommunen vært å gravd.

Trist det samme ikke gjelder for pensjonisten ved Henrys gett. Men han har vel hverken øl eller bettong å slå i bordet med, bare to sterke never!!

Roger Larsen

PS: (den som ser på Gore og ikke ser en sleiping - har øya lukket)

Gore mener Norge har gjort mer enn vanlig ut fra hvor liten befolkningen er, og han plasserer Norge blant landene som har tatt lederskap i klimaspørsmålet. Gore mener videre at den norske regjeringen er blant lederne i klimasaken.

Miljøbevegelsen har ikke noe til overs for skrytet fra Gore.

– Rosen er ikke berettiget. Norge er et av de verste landene i verden når det gjelder klimagassutslipp per innbygger, sier daglig leder Einar Håndlykken i miljøstiftelsen Zero til Klassekampen.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates