Wednesday, December 12, 2007

Vi føller me.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg skal GÅgata pusses opp, vi har allerede mer enn nok parkeringsplasser i sentrum, så det er ikke noe problem å få parkert (kommunesjef Hermod Ludvigsen, teknisk utvalg), og småbutikkene de krisemaksimerer problemene rundt Tørje. Hører dere Seven eleven! Dere KRISEMAKSIMERER !!!!

Det er alså nok parkeringsplasser, så hvorfor da bruke PÆNG på parkeringskatakombe under Tørje?

Alle kAPitalisters parti, Røkkepartiet, eller samfunnsaktørene som de ynder å kalle seg når de deler ut billige tomter til de aller rikeste (de som har mest fra før), sørget for få år siden for at betongkammeratene kunne bygge tettere i sentrum, uten å bry seg om parkeringsplasser.

Trekk en : Samfunnsaktørene endret parkeringsbestemmelsene slik, at der det før trengtes 72 m2pr bil holder det nå med ca en bil pr 142m2. De sørget alså for at kapitalistvennene tjente mer pæng på brunostbetongkolossene sine. Bilen som før måtte i betongkatakombens parkeringskjeller (der det før var eplehave), kan nå plasseres på felleskapets grunn, rett på gata.

Trekk to : man mumler om boligsoneparkering, det har blitt for mange biler i gatene(næhh ! SÅ rart) (og mange penger i kapitalistvennenes lommer(næhh ! SÅ rart)). Boligsoneparkering skal tvinge ikkeboende vekk fra boligområdene. Ikke noe galt med det, egentlig.

Trekk tre : samfunnsaktørene stiller billig grunn til rådighet for sine betongvenner under Tørje, men først etter å ha hevet parkeringsskatten til 15 spenn i timen, da vil parkeringskatakomben bli lønnsom, men som vi vet, samfunnsaktørene skal snart øke den til 20 spenn, og med parkeringsforbud i boligområdene, TERRAsseblokker på sirkustomta (?), blir Tørjgarasjen skikkelig bisniss for de som har mest fra før og dyrt for vanlige følk og nå kommer trekk fire.

Trekk fire : Parkeringsplassen i Kirkegata ved Pizza3 står for fall. Vi hører stemmer fra de dunkle bakrom som sier at her skal det etterhvert komme en tankbåtbetongbrunostmastadont av enorme proposjoner, og at den muligens vil komme etter neste lokalvalg.

Og da tjener utviklerkameratene gode penger på Hølet under Tørje, på TERRAsseblokkene i Stadionområdet, på RiseJutulEnormblokken som skal reise seg på parkeringsplassen i Kirkegata. Og alle er glade, unntatt fellesskapet da, det er jo våre verdier samfunnsaktørene skusler bort. Hadde de bare vært like interessert i å vedlikeholde som å bygge monumenter, så hadde de ikke bare Bygget Landet, men tatt vare på det det vi har. Men det er jo ikke noe morro i det hele tatt.

Den som lever får se. muligens ikke noe annet enn betongvegger, men det er da også noe (nemlig betongvegger!).

Roger Larsen.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates