Friday, February 22, 2008

AFP

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg har Terje fortjent mottatt en pris.

Selvom AFP har blitt noe annet enn det det var ment å bli (en ordning for Slitærne), så er det soleklart at LO vil beholde en ordning som gjør at mange kan pensjonere seg og reise til syden eller hytta som 62åringer. Mens NSB, Posten (og andre statlige bedrifter) har velta oppsigelser ved omstillinger over på felleskapets ved hjelp av ventelønn, har AFP også inkludert private bedrifter.

Det som regjeringen overser er/var at mange som valgte AFP, følte seg lurt. De følte at de ble lurt når den RødGrønne regjering kastet ut leger og ingeniører med fremmedkulturell bakgrunn, men aktivt gikk inn for å hente folk som havnet rett på trygd. Når det så de siste årene har vist seg at bønder (folk skjønner jo hva som foregår når de hører om 50000 oppspiste sau) og drosjesafører systematisk driver med tapping av felleskapet skattekasse, så vil vanlige arbeidsfolk også ha sin del av kaka. Arbeidsfolk lurer jo når ungdom går rett på uføretrygd, når veier og skoler … forfaller og vedlikehold blir en vits… ja, de er dritt lei av å betale kalaset.

Dette hører du ikke på LOs talerstoler, men om man prekær med følk, ja da kommer det fram. Det er vanskelig å være uenig med de ….

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates