Thursday, February 21, 2008

Industripanorama

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg snakker man om Sarpr (fossen) og Industripanoramaet. Men for å se dette, må man jo omtrent risikere livet! Og utsiktsplatået på Bruæ er jo forfallt!!

Jeg syntes Tørje var fint før også jeg, den grønne aksen av historiske trær langs Tørje, og den blå fontena som onga var så glad i, og jeg hadde ingenting i mot at man kunne parkere foran Forum. Men man måtte jo finne på en unnskyldning sånn at døm som bygger under Tørje skulle slippe å betale for å rydde opp etter seg? Vi vet jo hvem som er kammeratene til arbeiderpartiet. Dollare$gutta. Det eneste som mangla var flere krakker og en bedre uteservering, dvs en uteservering med bedre sitteplasser. Jeg synes også at reklameforsøplingen av Sagahuset (at kommunen kan tillate slikt!) var trist.

Vi må ta torget i bruk sier SA. Vi må ta HELE BYEN i bruk sier jeg, og da er nok ikke Tørje man må gjøre noe med.

På den annen side så er nok Gågatæ tapt for alltid, hvis man ikke prøver å fløtte bodene opp i Gågatæ, midt i gata ved Ramdahl da. ÆÆÆÆÆÆHHHH (skrik) gjøre noe for småkremmerene!!!! Nei det er hotellmilliardærene Arbeiderpartiet menger seg med. Desverre …

Vi så hvordan det gikk med Greåker sentrum da Arbeiderpartiet (ja de HAR styrt(?) hele tiden) gikk inn for 109senteret og senere REMA1000. Greåker døde. Men døde lokalbydeler er jo Arbeiderpartiets mål. Greåker, Østre, Skjeberg, Varteig … ad infitum. Det er vel de siste 12-13 åra dette har blitt ekstremt ille.

:-)roger

PS : staten skal løse veivedlikehodsproblematikken : Riksveiene som skal overføres fra staten til fylkene, trenger vedlikehold for 10 milliarder kroner. - Å velte regningen over på oss, vil være i strid med loven, sier fylkesrådmann Matz Sandman i Buskerud.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates