Monday, February 25, 2008

Synden ... Syden ....... Synden

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg

Borettslags leilighet i 1983 99kvm kr 48000 årslønn ca. 100.000, mimrer man i SA.

Da glemmer man alle svarte penger under bordet. Det var helt vanlig på den tiden, og man kunne ikke selge til hvem man ville, så det var mye triksing og mixing.

Jeg kjøpte leilighet noen år senere, da var renta 13,5%, noen venner av meg ble bondefanget (hvorfor heter det det forresten?) i Hypotekerbanken, med en rente opp til 24%. Men akkurat dette årnæ staten opp i etterhvert. Så det blir nok dyrt for ungdommen, men om de bosetter seg i Sarp, Rakkestad, Vik i Sogn, er nok leilighetene billigere enn 2,1 mill.

Det er nok vi, de fete 68ere som går av med kakeglasuren. Arv etter forsiktige foreldre, sitter med nedbetalte kåkær til millioner, nedbetalt bil, hundretusner i banken .... og nå skal vi ta penga fra onga ved å gå av som slitærær ælle sammen. Vi tar AFP, selger kåken, kjøper en liten leilighet og bor mesteparten av året i det stooore landet Synden .. (der de stenger bulene når folk går hjem, hostesafta er sterk og billig, jointæne kjøper man av den lokale pusher med *det* utvalget, indrefileen er mør og billig, vina er spennende , kångjakken nesten gratis .... så sitter vi der da, mener at innvandrerne bør lære seg norsk (og enten tar de trygda vår, eller så tar de jobbene for ikke å snakke om kvinnfolkæ vårresess), men vi skal ikke lære oss tyrkisk eller spansk, vi ser på norsk gettoTV (i går zappet jeg mine kanaler - 15 kanaler med dritt og tull!), leser VG (orker ikke Aftenposten da det er så lite bilder), Chatter med de hjemme og ser en innfødt hver gang søpla blir henta ....


I disse urtetider :Og fra boken : Kunsten at lave øl og vin (Jørgen Munkebo, ISBN 87 555 0186 9)

En moderne utgave av vikingenes elskovsøl kan lages ved å koke 5-6 gram hash av god kvaliet med i urtene når man brygger. Den skal i forveien pulveriseres eller oppløses i litt varmt vann. Bør kun drikkes i meget beherskede mengder. Dette tipset er kun beregnet på lesere i Nepal, da bruk av hash er forbudt i reten av verden (omtrent). Man kan også finne seg et gammelt hus med dugg på vinduene, komme seg inn og ta noen toppskudd av friske hashplanter (cannabis sativa/americana). Ca 50 til 100 gram pr bygg.

:-)roger

Frågan : Har liv oppstått på Jorden flere ganger?

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates