Friday, February 29, 2008

Venesiæ

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg skjer spennende saker og stadion betyr vel iddrettsstadion og ikke en ren foppallstadion? Hva kunnskapsområde betyr er vanskelig å si, men det som er lett å si er at dette området er spennende.

Sjøl har jeg virra litt framogtibake nede ved elva her, og om boliger bygges med fronten mot Ælvæ, man lager skikkelige elvepassiarer (er det det det heter?) og to bruer, kan dette bli sarpsborgs nye “venesia” (vel ..)

I dette området trengs det ideer, og selvom det er for sent å redde store deler av sarpsborg fra Groteskinnbyggingene (bygge byen innover som de sier), så vil dette være et flott bidrag til å redde Sarpsborg fra politikerstyrt rasering. Men for guds skyld, hold B-laget utenfor!

:-)roger

2 comments:

 1. Engsmyr ønsker ikke å uttale seg positiv til tiltaket.

  Kan det være for at all fremtidlig utvikling av byen allerede har blitt avtalt mellom kommune og utbyggere igjennom gutteklubben grei?

  Kommunen burde åpne for utbygging her med engang. Da slipper vi å bygge igjen Kalnes og Tunejordet.

  ReplyDelete
 2. Takkar for inspillet, dette havnet som en kommentar i debatt.sa.

  Hvorfor det da montro, er det andre som har andre planer som samfunnsaktørene i Arbeiderpartiet allerede har gjort avtaler med? Hæ, hæ .. bare spøkær alså .. men hu derre viseordførerinnen snakka noe om tellefoner engang, at noen kunne ringe og få rimelige tomter og borte på Fritznerbakken gikk det vistnok åsså ei rimelig tomt (fra fellesskapet (dvs deg og meg) donert sånn litt billig ihvertfall), og om jeg ikke husær feil så var det samme fattige mottakeærn. Hmmm …. baræ spøkær alså ….

  ReplyDelete

Amazon Associates