Monday, March 17, 2008

TrixeMixeMixeMax

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg må noen seile sin egen sjø.

Det er bevilget penger til teatertablåer på Greåker fort og SA sier ”Den eneste måten å bevare et slikt område på, er å bruke det” – det er dessverre feil, den eneste måten å bevare et slikt område på er å vedlikeholde det,. Greåker fort er i ferd med å gå i oppløsning grunnet total mangel på vedlikehold, fredsleiren er ødelagt og man skal nå E6ifisere Greåker- og Opstaddalen, her skal trailerbrølene runge! Miljøet skal raseres og Bukkarten har fått 20 – tyve mål gratis av Samfunnsaktørene i Rådhuset. Hadde han dratt til fredrikstad om han hadde måttet betale som vanlige folk? Selvsagt ikke, han hadde betalt kremtomta!

Det er mange som lurer på hva kommunen driver med (NB! STOL ALDRI PÅ DET DE SIER! DET MÅ VÆRE SKRIFTLIG), lokale investorer (altså ikke utenbysBukkarter) har kontaktet advokat, da de føler at kommunen driver trixemixe med de på Jordet på Grålum. ”VÅS” brøler kommunen tilbake, eller som Valla sa :”Det har ingen rot i virkligheten”. Hm … vi får se.

I 2004 søkte SFK (altså IKKE utenbysBukkarten) om noen kroner til ombygging av SFK-hytta på Kurland, sånn at handikappede barn skulle komme lettere inn, det skulle bli lettere å delta/å være med i Livet. ”De ulike fritidstilbudene skal være tilgjengelige og tilrettelagt for alle” står det i kommuneplanen, så da skulle man jo tro at SFK fikk de stakkars kronene de bad om for å legge til rette for funksjonshemmede barn? Den sjette desember 2004 deiset svaret ned som et sjokk i SFK-kåken. Avslag! Funksjonshemmede barn var ikke noe kommunen så bryderiet verdt å bruke pæng på. Samfunnsaktørene i Sarpsborg Arbeiderparti har jo Milliardærvennene sine de skal ta vare på. Så nå må mange handikappede barn snu i døra på klubbhuset. Kanskje noen av de RødGrønne kan stelle seg opp ved SFK-hytta innimellom å forklare barna hvorfor Bukkartmilliardærens dussinhotell (du finner like hotell over det ganske land), er viktigere enn en liten gutt i rullestol som har gleda seg til å spille bordtennis, kurrong eller kort med kameratene sine!

Det satt en liten gutt og gråt, i sin rullestol.
Han skulle bare inn til venner, ei reise helt til gol.
Men svaret hadde vært brutalt, og svaret det var BETTONGNEI!
Pell deg vekk! Vi vil ei gi, no pæng til en som deg!

I et annet bygg, på topp, barskemenner skåler,
nå ga de bort, for n'te gang, mer enn kommunen tåler.
Hva gjør man ei, for ros og skryt, fra Bukkartmilliardær?
Og for tusen spenn i året, får han en tomt : enorm og svær.

Før var dere partiet, for folk og for Arbeidere.
Skam på dere, fyssjamei, nå er vi jammen lei dere.
Partiet er så fjernt fra folk,
fra virklighetens verden,
vi stoppet har, vi trenger tolk!
Er ikke med på ferden.

Nå får de aller, aller rikeste, de som har mest fra før,
enda mer av Ap, mens mange andre blør!
Er dette rette veien? Den nye politikk?
Eller vil det føre til, flere skjeve blikk?
Politikerforakt og politikerkritikk?

Stikk fingeren i jorda, stig av den hvite hest,
Hvem skal dere tjene?
Milliardœrer? Eller folket flest?

:-)roger

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates