Thursday, May 29, 2008

Korpin Polska

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg har aggurksessongen byn't. Eller jålle sessongen.

Mens Sarpsborg Arbeiderparti satser på eliteidrett med innkjøpte fotballspillere på Stadion, har ikke fotballjentene på SFK-hytta egen dusj og handikappede barn kommer seg ikke inn i SFK-huset, da det ikke er tilrettelagt for universell bruk. SFK har søkt kommunen om økonomisk støtte, men Sarpsborg Arbeiderparti velger altså å støtte fotballspillere med inntekter 3-4-5 ganger statsministeren. Det er rart at Sarpsborg Arbeiderparti ikke ser ut til ikke å bry seg med annet enn den kommersielle idretten, og overser breddeidrett, friidrett, nisjeidrett, eldreidrett og barne- og ungdomsidrett!

Det er helt uforståelig at Sarpsborg Arbeiderparti (hele Sarpsborg Arbeiderparti?) snur friidretten, masseidretten ryggen, ved helt å se bort i fra Stadion som en friidrettsstadion. I nærmere tredve år har friidrettsfolket ventet på nytt dekke på stadion og i alle disse tredve åra har Sarpsborg Arbeiderparti styrt! Tiden ser ut til å ha gått i fra de, der de selvtilfredse har vraltet rundt. ”Vi vet best og vi satser på pengeidretten”, er mantraet i dag. Om man hadde solgt kommunale eiendommer til takst, og ikke omtrent gitt de bort til DE SOM ALLIKEVEL HAR RÅD TIL Å BETALE DE, så hadde vi, altså fellesskapet, hatt penger til et bedre friidrettsanlegg på Stadion. Stadion tilhører nemlig ALLE barn og ungdom og voksne her i byen, ikke bare kammeratene til Arbeiderpartiet og det er trist å gjenta det, men da mener jeg de Sarpsborg Arbeiderparti var på fotballtur til Ålesund med. For å uttrykke meg enda klarere : DET SER UT TIL AT ÅLESUNDTUREN BLE VELLYKKET FOR DE SOM REISTE SAMMEN MED DEN POLITISKE OG ADMINISTRATIVE LEDELSE TIL ÅLESUND. DET SER UT TIL AT KOMMUNEN SKYVER ALLE ANDRE IDRETTER VEKK FRA STADION! Friidretten skal visstnok henvises til et minianlegg på Sandbakken, et anlegg det ikke kan arrangeres stevner på, eller i fotballsjargong : En ballbinge, kjekk å ha, morro å leke i, men utilstrekkelig for utvikling, trening og stevner.

Fristilling av tomter skal være Sarpsborg Kommunes del av en stadiondeal. Hva betyr dette? Om man ser på kartet så blir spørsmålet. Er det områdene innenfor den blå eller den orange streken det er snakk om? Denne ”fristillingen” kan koste oss dyrt hvis det er snakk om store områder. 100millioner, 200, 300, 400 ….. Det er også viktig å merke seg følgende, det er penger flere steder i dette systemet. SA, Sarpsborg Arbeiderblad, som er en del av A-pressen, er ikke helt uten interesser i denne saken. A-pressen eier 50% av TV2 (altså den amerikanske seriekanalen), og TV2 har investert enorme pengesummer i det komersielle sirkuset fotball. Så SA kan ha en milliard grunner i bakhodet når de skriver om Stadion, men de skriver selvsagt HELT uavhengig altså. Vet dere hvor mange jenter som jobber i SA-sporten forresten? NULL! INGEN! ZERO! Det er altså like mange jenter i SA-sporten som det er ikkeetniske nordmenn i resten av SA. SA er dissende fiskepuddighvit, for det meste befolket av eldre og middelaldrende menn, ”Sixpack generasjonen” blant journalistene, eller : ”gjeeesp, vi har GJORT vårt vi, hvor mye er klokka forresten? Er den ikke 62år enda?”

Tilbake til alvoret: Vi leser med stor undring at Norges Fotballforbund FORBYR SFK å ha flere enn 2300 tilskuere, hvis dette tallet overskrides, får SFK bøter. Hmmm… stopp en halv, er det Kongene i Norges Fotballforbund som bestemmer over VÅR Stadion? Be de å hoppe, rotere og dra seg i bjellene! Hva sier brannvesenet, er det uansvarlig med flere enn 2300 inne på stadion, hva med politiet? Og bøter? Jeg bøtelegger herved Sarpsborg kommune for å ha oversett friidretten i 30 år, boten er på 9 millioner og kan overleveres Torgeir Bjercke i SIL (han får ta ansvaret for å fordele de på ALL Sarpsborgidrett) . Ja, hvorfor kan ikke jeg bøtelegge når Norges Fotballforbund kan (og om de bøtelegger, hvor kommer penga ifra egentlig, fra billettinntektene eller fra kommunens overskudd på strøm?)

Stadion bør bli idrettssarpsborgs hjerte! Sats på breddeidretten. drit i Norges fotballforbund og utviklingsgjeddene som sirkler rundt de ”fristillte” kommunale eiendommene i stadionområdet, sats på barn og unge og la biznizzfotballen ordne opp i sitt eget reir. Har du PC, gå inn på Dagens Næringsliv, søk på fotball og les hva som foregår! Artikkelen :”Lokkes, vrakes, dumpes” er en god start!!

Skogen ved Valaskjold gård er sikkert i veien i Miljøkommunen Sarpsborg, og skal nok raseres, herværkiseres, bulldozerflates og legges under det de i Arbeiderpartikommunen elsker mest av alt. Barn? Nei, NEi, NEI!!! ASFALT og bilær. Korpin Polska.

:-)roger


No comments:

Post a Comment

Amazon Associates