Tuesday, May 27, 2008

They Shoot Horses, Don't They? Takk for denne Sydney ..

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg tør man ikke love noe som helst. Men hva kan man vente når tiden har gått fra de?

Mens Sarpsborg Arbeiderparti satser på eliteidrett med innkjøpte fotballspillere på Stadion, har ikke fotballjentene på SFK-hytta egen dusj, og handikappede barn kommer seg ikke inn i SFKhuset da det ikke er tilrettelagt for universell bruk. SFK har søkt kommunen om økonomisk støtte, men Sarpsborg Arbeiderparti velger alså å støtte investeringsidretten, bizznizzfotball istedet. Det er rart, nesten uforståelig, men føll me!

Rart er det også at Sarpsborg Arbeiderparti snur friidretten ryggen , ved helt å se bortifra Stadion som en friidrettsarena. I nærmere tredve-30!! år har har friidrettsfolket ventet på nytt dekke på Stadion og i alle disse tredve åra har Sarpsborg Arbeiderparti, styrt. Tiden ser ut til å ha gått i fra de, der de selvtilfredse har vratet rundt i den politiske andemonopoldam, selvtilfredse, uten politiske konkurrenter, med det hele og fulle ansvar. Om man hadde solgt kommunale eiendommer til takst, og ikke omtrent gitt de bort til DE SOM ALLIKEVEL HAR RÅD TIL Å BETALE DE, så hadde vi (alså fellesskapet) hatt penger til et bedre friidrettsanlegg på Stadion. Stadion tilhører nemlig ALLE barn og ungdom og voksne her i byen, ikke bare kammeratene til Arbeiderpartiet (det er trist å gjenta det, men da mener jeg de Sarpsborg Arbeiderparti var på fotballtur til Ålesund med). For å uttrykke meg enda klarere : DET SER UT TIL AT ÅLESUNDTUREN BLE VELLYKKET FOR DE SOM REISTE SAMMEM NED DEN POLITISKE OG ADMINISTRATIVE LEDELSE TIL ÅLESUND. DET SER UT TIL AT KOMMUNEN SKYVER ALLE ANDRE IDRETTER VEKK FRA STADION!

Friidretten skal vistnok henvises til et minianlegg på Sandbakken, et anlegg det ikke kan arrangeres stevner på, eller i fotballsjargong : En ballbinge, kjekk å ha, morro å leke i, men utilstrekkelig for utvikling, trening, ambisjobner og stevner.

Vi leser med stor undring at Norges Fotballforbund FORBYR SFK å ha flere enn 2300 tilskuere inne på Stadion, hvis dette tallet overskrides, får SFK bøter. Hmmm… stopp en halv der, er det Kongene i Norges Fotballforbund som bestemmer over VÅR Stadion? Be de å hoppe å drite! Hva sier brannvesenet, er det uansvarlig med flere enn 2300 inne på Stadion, hva med politiet? Og bøter? Jeg bøtelegger herved Sarpsborg kommune for å ha oversett friidretten i 30 år, boten er på 9 millioner og kan overleveres Torgeir Bjercke i SIL. Hvorfor kan ikke jeg bøtelegge når Norges Fotballforbund kan (og om de bøtelegger, hvor kommer penga ifra egentlig, fra billettinntektene eller fra kommunens overskudd på strøm?)

Stadion skal være idrettssarpsborgs hjerte! Sats på breddeidretten, drit i Norges fotballforbund (og utviklingsgjeddene som sirkler rundt de kommunale eiendommene i stadionområdet), sats på barn og unge og la biznizzfotballen ordne opp i sitt eget reir. Har du PC, gå inn på Dagens Næringsliv, søk på fotball og les hva som foregår! Artikkelen :”Lokkes, vrakes, dumpes” er en god start!!

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates