Wednesday, June 18, 2008

Bakgårder og byggeskikk.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg inviterer dbb - den blide blomsterpike - en utflytter hjem i bakgården :

Kjære deg !!!

Ta din samboer med opp i bakgården til meg i Glengsgaten 30 så skal jeg overbevise henne. Sarpsborg er en fantastisk by og DEN BLIR HELT TOPP med dere to blant oss.

Grete M. S.

Det er fint i Gretes bakgård, det har jeg hørt mange si, men det er ikke sånn Sarpsborg kommune vil ha det. Hus som Moræus Stray bor er er en gammelt trehus, alså noe dritt, noe gammelt, noe som er i veien for de gråsprengte 5otallskara i AP-boksen, alså rådhuset.

Det er slike kanunburmargarinkasser uten hager og plass til barn, men med parkeringsplasser for den fiiiine bilen, gebisskara vil ha. Her er satt av 12 parkeringsplasser på nedensiden av margarinkassene, og foran hvert kaninburblokk er det satt av to parkeringsplasser til. Barn ? nei det er i finfesttalen det.
En gledesstrålende gubbe kom hjem fra Oslo og NÅ ! ENDELIG !! skal Arbeider(?)partiet tvangsinnføre parkeringsavgifter på private parkeringsplasser som feks de ved Apoteket i Østre, Evensen lærvare og foran Obs, Stopp, Joker på grålum, bibliotekeet på Grålum og tilogmed de med spesialplass i kommunens kjellere skal betale(?). Dette skal vistnok kalles miljøtiltak, da Arbeider(?)partiet mener at om du handler ei handlekørj på Obs, 5-6-7-8 fulle plastposer, da skal du selvsagt drasse disse med deg til nærmeste busslomme, ta bussen til sentrum, skifte buss der, ta bussen til Borgenhaugen og gå derifra med 5-6-7-8 fulle plastposer de 3-4-5 hundre meterne opp til huset.

En annen gråhåret mann sa engang : "Peace in our time." Dette tullet er på samme nivvå!! For dusteforbundets avdøde sekretær : TILTREDES!!

AP-gjengen har bestillt en million røde roser, det er visstnok valg snart. De trenger blomstene!

og jeg har bestillt :


"The Children's Blizzard (P.S.)"David Laskin;

"Retribution: The Battle for Japan, 1944-45"Max Hastings;

"Whoosh Boom Splat: The Garage Warrior's Guide to Building Projectile Shooters"William Gurstelle;

"Sneaky Uses for Everyday Things: How to Turn a Penny into a Radio, Make a Flood Alarm with an Aspirin, Change Milk into Plastic, Extract Water and Electricity ... a TV with Your Ring, and Other Amazing Feats"

"Sneakiest Uses for Everyday Things: How to Make a Boomerang with a Business Card, Convert a Pencil into a Microphone, Make Animated Origami, Turn a TV ... Create Alternative Energy Science Projects"Cy Tymony;

"Nixonland: The Rise of a President and the Fracturing of America"Rick Perlstein;

The Somme 1916 (Phoenix Press)"Christopher Duffy;

"Utmost Savagery"Joseph Col Alexander;

"With the Old Breed: At Peleliu and Okinawa"E.B. Sledge;

"The Last Summer (of You and Me)"Ann Brashares;

"One Square Mile of Hell: The Battle for Tarawa"John Wukovits;

Roger

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates