Tuesday, July 29, 2008

All things must pass.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg er ikke dette uvanlig! Jernbane, nei det er hurtigbane ti Bergen det!! PENDLERE? Kan ikke de GÅ da?

”Hvorfor bader ingen i Glengshølen?”, spurte min yngste sønn heromdagen. Et meeget godt spørsmål, som bør gjentas. Hvor er barna og baderingen (kremt) ved ”Byens Strand”? Det er vel ikke så mye som skal til, litt mudring, litt sandpåfylling (kanskje litt støping som i Gamlebykanalene i Fredrikstad?) og vipps, så har vi ei strand, midt i byen? Opsund bar gjenåpnes og plasking og barnelatter fyller Glengshølen. Eller er vannet for dårlig (det bades i Visterflo i Fredrikstad), bunnen for myk, eller har AP brukt opp alle penga på kAPitalistkammerata sine? Ja for det koster å være kar, det koster å gi bort tomter for en slikk og ingenting, selv om det ikke ser slik ut. Stadionområdet er kanskje verdt 2-3-400 millioner og skal visstnok deles ut til spekkulantmilliardidretten, fotball. For kælleidretten FOTBALL må ha internasjonale mål de, når de spiller hjemmekamp mot Alta eller Kjelsås, på plastikk selvsagt. Internasjonale mål på friidrettsarenaer her i by’n? HÆÆÆÆÆ?? Kan’te døm springe på fortaue æ??????

Det rare er at det er de aller, aller rikeste, de som aller mest fra før, de som bidrar minst til fellesskapets kasse, dette ifølge partisekretæren, Martin Fagbevegelsen, Fagbevegelsen, Fagbevegelsen Kolberg (mente han AOF også mon tro, når vi nå først er snakker om fellesskapets verdier?) det er altså de som mottar midlene fra fellesskapskassa (og AOF?). Har Arbeider(?)partiet forlatt Arbeiderne og konsentrert seg for mye om kAPitalistkammerata og styremøtene og styrehonorarene i Østfold energi? Hvem vet? Der svarer de ikke på spørsmål gett!

Kanskje bønder i tredje verden får tilgang til det markedet som har vært forbeholdt feite, hvite, fiskepuddingdissende, ariske norske norske bønder nå? Kanskje WTO får det til? Bøndene protesterer vilt mot en åpen, multilateral og mer rettferdig verdenshandel (fra setet på eldgammelgammeldagse gråtass traktorer, det er ikke rart det går dårlig med ”Bønna fra nord” når de bruker sånn redskap), og senterpartisten og landbruksministeren Lars Peder Brekk hadde nok ønsket seg det annerledes. Gjerne tilbake til Sovjetiske femårsplaner eller som det heter i sangen til Beatles : Brekk in the USSR … på den annen side : All things must pass (til og med enormsuppesidiesugerør rett inn i fellsskapskassa?). Sier man at oljepenga (de fra fellesskapskassa) kunne vært brukt annerledes, for eksempel på veier, sykehus, skoler og vedlikehold, da er man visstnok Frp’er ifølge Den RødGrønne regjering!! I den RødGrønne regjering skal ingen nye tanker (SKRIIIIIIIIIIK!!!!!!!!!!!!) tenkes! Her er KUER det viktigste!!

Sarpsborg Kommunes ledelse, AP, SV og SP, fortalte oss ikke at det muligens var dødlige legionellabakterier i luften. VANLIGE folk (og turister?) har jo ikke greie på verken PÆNG eller epidemier. Dette betyr i klartekst : VI KAN IKKE LENGER STOLE PÅ DE (de er ikke lenger våre?) FOLKEVALGTE. Hvordan kunne de finne på å holde dette tilbake? Hva i all verden har de tenkt(?) på. Da må man stille spørsmålet : Har dette skjedd før og blitt tidd i hjel av de folkevalgte? Hva vet SA om dette? Vi venter på svar, men kan vi stole på at vi ikke får høre løgner. GÅ GJENNOM STATISTIKKEN OVER DØDSFALL DE SISTE 30-40 ÅRA SA, gjør noe annet enn å trykke oppgulp fra ANB!!! Borregaard!! Vi kan ikke leve med dette lenger! FLYTT ut av sentrum!!!

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates