Thursday, July 31, 2008

Et av e-breva sendt Telenor (om dere kan, skygg unna TELENOR)

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg var linja mi nede - noen ganger målte jeg den til 256kbits og jeg var lovt 19000 kbits ....

Jeg har fått beskjed om at feilen er rettet. Feilen? Hmmm .... jeg har jo fått beskjed om at feilen er MEG, drittsekkunden som klager på 256kb og som INNBILLER seg at han har noe å si. Jeg har fått beskjed om å kontakte relakom, om å holde kjeft (hvis ikke legger de på og jeg må ringe pånytt) og at jeg på sånn generelt grunnlag er en tulling! TRO PÅ DET SOM STÅR PÅ TELENOR SINE HJEMMESIDER !!!! FOR EN TULLING!!!!!!! Det er i hvert fall noe galt INNENFOR veggene på huset mitt!!!!!

Deres utsendte medarbeider i sentralen kobla vist ned linja i går (uten å si noe til meg - tullingen). Jeg (tullingen) holdt på fra ca 0430 (jeg står tidlig opp) til ca 0805 (da jeg fikk kontakt med 05000) på med å resette, trykke på runde knapper, slå modemet av og på, dra ut strømmen på modemet, fjerne og sette på splitteren, koble to maskiner vekselvis opp og ned via kabel og wifi. Man kunne jo gitt beskjed til meg (tullingen)!!!!!

Gjer vel, videresend denne til klageavdelingen også! Det er to måneder siden dette ble ordna i sentralen, og to måneder + tre måneder fri bruk + ca 1/2 månedspris på abb er vel rettferdig og rimelig skulle jeg tro ...

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates