Tuesday, July 08, 2008

Havebyen

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg

Fritznerbakken er nå rasert av bettongmillionærene og deres kumanjonger, samfunnsaktøra i Rådhuset. Havebyen Sarpsborg (HALLO!!!!! DET STÅR NOEN EKLE GULE ROSER IGJEN !!! SE Å FÅ KNUST DE ÅSSÅ Æ GETT!!!!), den intime havebyen ofres på bettongframskrittets alter. Her kommer mangemillionerleilighetene som Arbeider(?)partiet har velsignet med billig grunn. Hmmm .... "men keiseren har jo ikke klær på" heter det i eventyret. Men Arbeider(?)partiet har jo ingen arbeidere med seg, kan vi si. Framskrittsbyen tegnes opp, en by av Arnebettong, kaldt stål og asfalt, en by for de som kan harke opp 3-4 mill for en leilighet. Det er slike prosjekter Sarpsborg Arbeider(?)parti deler ut billige tomter til, det er bare å ta en tellefon det! Det triste er at kAPitalistpartiet ikke skjønner hva de gjør. De har desverre ikke forutsetninger til det.

Barn og ungdom skal henvises til datarommet og kjøres til treningssentre, mens tomme, utygge bettonggater i byens festningsstrøk ikke kan brukes til annet enn brølende biltrafikk. Tror du dette er et sentrumsfenomen? Mellom Grålum og Tindlund skole er det nå ikke en lekeløkke igjen og heller omtrent ingen mulighet til å komme seg inn i skogen. Var det dette Miljøvernministeren snakket om i framtidskommunen (snart med RødGrønn tvangsparkeringsskatt ved varehusene!!!) når han snakket om å bedre miljøet? Kanskje miljøbevissthet består av noe annet enn tullet med å brette melkekartonger og å dele ut handlenett på Rådhuset? (Når jeg er inne på det med xtraskatter: kammeraten min påpekte heromdagen at
Arbeider(?)partiet hadde oversett noe viktig. DE HAR GLØMT Å LEGGE MOMS PÅ SKATTEN!!! Slå til Jens! Et fattig land trenger mer skatt, nå skal nemmelig Hardangerbrua bygges selv om det aldri har vært en ulykke på ferjestrekningen den skal ta over for.)

53 desibel er det i bakgården min når det er stille, og når de brølende fly som Arbeiderpartiet har jobbet så hardt for å få til Rygge (kan man bruke handlenettet på TAXFREE'n?) er det? Tja .. Miljøpolitikk er mer enn handlenett og melkekartonger! Eller er miljøpolitikk "the great rock'n roll swindle 2", noe politikene har funnet på for å være viktige? Man må jo lure på det når økt trafikk (alså mer turisme), flere flyplasser og fortsatt kølgruver på Svalbard ikke betyr noe, men en melkekartong og noen plastikkposer tar råtta på kloden .... Jeg synes det er rart jeg.

RåkkenrållRoger Larsen

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates