Thursday, August 07, 2008

Døm gjorde det sjøl..

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg klarer ente ongæne å leke uten hallær, men der er de ihvertfall ikke i veien for bilen.

Sverre Dalen , Per Tindlund, Per Nordahl, Kåre Bye, Svend Dyhre og mange fler drifta på 50 og 60 tallet sitt eget idrettslag. TIF - Tindlund Idretts Forrening, de drev både sommer og vinteridrett.


Rett ved den giftige lokale fyllinga, som Sarpsborg Kommune neker å sjekke, og som har begynt å lekke (det stinket kjemikalier fra avløpet i oppkjørsela til Nye Tindlundvei 80 for noen år siden, og kjemikaliene (muligens både PCB, DDT og alskens 50tallsgift lekker vel gejnnom det gamle bekkefaret) har nok begynt å lee på seg. Miljøkommune? Næjj, det er Shell det, vi har nok med styreverv i Østfold Energi vi!) lå den selvlagde idrettsplassen.


Her var lengdehopp, høydehopp, sleggekasting (en av Per'æne trente med slegga til pappan, og slengte den igjennom kjellervinduet (og uhellet ble forsøkt kamuflert med en sekk), 60meter, stavhopp og et livlig miljø. Om vintern var det hoppbakke både her (med tiløpet oppe i et tre), og det var hoppbakke opp langs bunkersfjellet og to hoppbakker ved Aronsen.


Den som ikke har sett Hotvetter med strekkbokser, rekknagelstil og rødt hår hoppe i Aronsbakken i kunstlys, vet ikke hva skihopping er!No comments:

Post a Comment

Amazon Associates