Friday, October 24, 2008

2016

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg dikkuteres det!

La Hafslund bygge ny bydel og ny fotballstadion om de vil det, stans hærværket på Stadion og gjør Sarp til Idrettsbyen (bare iddioter kaster 100vis av millioner etter fotballspillere).

Modernisering av kinoen kunne vært ok, altså en diggitalliering, og siden det går fler på kino enn foppall så kunne kanskje kommunen spøtta i det vi trenger til å gjøre byen til kinobyen?

Et kulturhus bør ligge i Østre, et Vitensenter bør ligge i Østre (hva er det med det Jordet? Trafikkmaskinen som nå er i ferd med å ødelegge Grålum, Opstad, Tindlund og Greåkerdalen med trafikk!) med lett tilgang fra jernbanen (det stod en bla-bla kæll på fjærnsynet og sa vi skulle bli Miljøkommune, holder det virkelig å legge på parkeringsavgiftene sånn at katakombeparkeringskjelleren på billig tomt – se forøvrig kino – skal gå med jubeloverskudd?) og lett tilgang for de som bor på are siæ ta ælvæ.

Når det gjelder Kulås bryr jeg meg lite om atriummet (selvom det trenger vedlikehold), jeg er mer intrisert i parken, og mener at det er på tide å ekspropiere deler av de eiendommene som ligger i parkens søndre del, helt ned til Sannesund, og å oppgradere parken til “nærskog”. Skal man bygge noe her bør det være et par utsiktstårn nede ved Kulåsblokkene, for her (som langs ælvæ) finnes det jo ikke utsikt, da de aller upperste (da tenker jeg ikke på de lureste!!!!), har tillatt blokkutbygging som tar fra hele byen den utsikten som her var. IDDIOTER kan de kalles som tillater slikt.

Biblioteket bør havne i gågata, det nåværende bibliotek bør bli lokalsamling, skjebergsletta bør bli skolehistorisk (drevet av skjeberg folkehøyskole?), Grålum? det ved Borg videregående? Varteig?

Lakseelva Glomma bør hjelpes til å bli ei laxeelv, og gjeddefiske (de lokale krokodiller) bør draes med i naturkommunen. Her kommer også det glaciale inn OG HVORFOR SNAKKES DET IKKE OM HELLERISSNINGER HER? Er det liksom like domt som Høk, lokalsjappa med kjøttkaker, lapskaus og fiskeKRETTENG??

Hvor er Varteig og Tune og …. i denne settingen fram mot 2016? Det var liv på kirkebakken i Tune århundrer FØR 1016!!

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates