Friday, September 18, 2009

Morgenbladet.no - Det journalistiske demokrati

Monday, September 14, 2009

Kurs - det gjekk raskare enn venta!!

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg arrangerast kurs i data, dei nye sosiale media, eg tek det som ein repetisjon og et lite dykk inn i dei nye stovene til alle som har følt seg forbigått.

skjeggelarsen@gmail.com brukar eg som mailadresse + reservar som ttlido@hotmail.com og rhlarsen@online.no som er brukar e-mailen min.

Flickr (eg tykkjer betre om flickor) har eg ikkje brukt på lenge, eg foreterkker Picasa, men det var kjekt å sjå att gamle bilete. Aftenposten tok eit av mine bilete frå einellerannanstad på nettet og då fikk eg 7000 branke sølvpengar for tortogsvie.

Bighygelabs var artig, men eg foretrekker Picasa (og synes eit bilete skal vera eit bilete) (eg har tatt tusner), kunst derimot kan vera manipulerte bilete og eg hugsar de første manipulerte bilete på TIME eller Newsweek - for eit leven - Gimp og Photoshop brukar eg også, men sjeldnare og sjeldnare ..

Popular bookmarks var artig på http://delicious.com/ men eg foretrekken mine egne RSS-straumar (eg er ein gamal mann!)

YouTube hev eg brukt lenge, men ikkje så ille aktivt : eit søk på ttlido viser dei fleste av mine viddåiar.

Eg hev ein iGOOGLE konto, men ser sjeldan på den ... google reader er nok, nok, nok (men deliciuus flickor(?) skal eg bruka innimelleom)

Google Earth og Googlemap har eg bruka leeenge, eg fann min onkels gamle blokk og leilighet i newwejåkke, laaaaang i maska gett ... og spaserte ned gata hans.

Eg hadde Myspace konto og eg - to venner Tom(?) og MySpace ... hmmmmm ... foretrekker

Facebook som jeg har sett på siden Ålesund brant, men først da den eksploderte for ei kort stund sia vart det morosamt - kjekt å sjå kva gamle vener driv med.

Eg twittrar det eg skriv på Origo i sarpeliv.no og debatt.sa - på twitter heter eg RogerLarsen ( eg er aldri annonnymm) og har 184 tweets

Skype brukar eg ikkje men har (?) ein konto fra tidenes morgen og har satt opp Skype for noen vener-

Og då vart dette kurset ferdig.


Roger

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls