Friday, March 05, 2010

Er Eirik Moe stalinist?

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg har nå snart TI TUSEN meldt seg inn i FACEBOOK-grupper mot bompengering. Dette blir forsøkt tiet ihjel av Sarpsborg Arbeiderblad, som lenge har jobbet, både i det skjulte og i offentlighetens lys, for bompenger rundt byen. Men redselen for bompengemotstanderne har fått Sarpsborg Arbeiderblad til å gå til skritt man ikke trodde var mulig i Norge. Man stenger bompengemotstandere ute fra de elektroniske diskusjonsfora som Sarpsborg Arbeiderblad har en monopolistisk styring med. Redaktør i Sarpsborg Arbeiderblad, Eirik Moe, har stengt undertegnede ute fra diskusjonen om bompenger (eller ekstraskatt som man også kan kalle det) og skylder på følgende. I et innlegg var tittelen TRE bokstaver for lang. Det er sjelden å se arven etter Stalin så klart, og det er trist at den trives blandt norske redaktører i A-pressen.

Innlegget kan du lese her : (den første setningen er overskriften)
Hvorfor er det ingen politikre her og forsvarer bompengebodene?

Den kaklende klasse gjemmer seg bort nå, de er redde for folkets røst, de gjemmer seg for folkets verbale vrede. De er for feige til å stå fram, de skjemmes for sitt eget folk og de driter egentlig i oss som bor her. De driver sitt politiske spill, kaklende til hverandre, om hvem som ikke gjorde og hvem som gjorde og hva de har sagt og hva de sa i 1983.

Ved å gjemme seg bort å ikke delta i den rasende diskusjonen som foregår her inne, viser de sitt sanne jeg.

Fæigingær!

1 comment:

  1. Jeg er enig med Sarpsborg Arbeiderblad når det gjelder bompenger, men jeg tar fullstendig avstand fra å ekskludere meningsmotstandere fra debatten. Til tross for den offisielle begrunnelsen er det påfallende at monopolavisen velger å ekskludere deg nå som denne saken er aktuell.

    ReplyDelete

Amazon Associates