Wednesday, March 10, 2010

Gale elger og politikere uten gangsyn.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg løper gal elg rundt i skolegårdene.

Hele Europa, unntatt de aller fattigste landene i Sovjetsonen, har eller planlegger høyhastighetsjernbaner. Norge har ikke engang en jernbane som fungerer rundt hovedstaden.

Det trengs 145 milliarder til vedlikeholdsetterslepet av kommunale bygg. Over hele landet, akkerat som her i Sarpsborg, har udugelige politikere skjøvet vedlikeholdet under teppet og rettogslett drete i det. Valaskjold realskole er revet grunnet dårlig vedlikehold, prestegården vil ingen ha, Borgarsyssel skal rive gamle praktbygg.

Veiene er nå så dårlig vedlikeholdt at man skal innføre xtraskatt for å reparere de. Arbeiderpartiet og SV skal jubler over bompengebodene som skal gjøre hverdagen dyr og vansklig for vanlie følk.

SV vil innføre seteavgift i fly. Flyselskapene er så effektive og så flinke til å gi kundene det de vil ha, rimlige biletter og reisemål i utlandet, at SV brøler mot de. Det er snart billigere å fly til Bergen, enn det vil bli å ta en tur til Sarpsborg Sentrum. Bompenger, parkeringsavgifter og en femmer i bruk pr km (beregnet av naf), vil gjøre bilturen xtremdyr.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates