Friday, March 05, 2010

Kulturhus, dunkle bakrom og forestillinger.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg dedatterer man de gamle trette menns (forgubberne) stalinisering av SA. Et SA som vel snart bør få navnet SA&Hør.

Kulturhusdebatten har vist oss en flik av de dulgte bakrom, der hvor noen snakker sammen.

Sarpsborg Arbeiderblad, LO og Sarpsborg Arbeiderparti kom sammen for å planlegge hvordan man skulle få vanlie følk til å ta over alle forpliktelser av det nedslitte, gamle, upraktiske Folkets Hus. Møttes de i full offentlighet siden de skulle diskutere folkets penger? Satt de på Tørje å diskuterte? Nei. De gjemte seg bort et sted hvor offentligheten ikke kunne høre de, og konspiratorisk planla de hvordan de skulle velte utgiftene over på skattebetalerne.

At Sarpsborg Arbeiderparti har hemmelig møter om hvordan de skal mobbe ut rakryggede politikere fra Parrti, er så sin sak, men at de har hemmelige møter med spesiellt utvalgte for sammen å tre dyr, gammel dritt nedover hodene på fellesskapet, det krever OFFENTLIGHET.

Det er disse dunkle bakrommene redd aktør Eirik Moe, kaller en "Forestilling". Ham om det.

Fra sarpeliv.no : Og som allerede nevnt: Roger har aldri blitt sensurert for sine meninger. Han har alltid fått mene hva han vil om politikere, rådmenn og redaktører. Og han har ment det om og om igjen. Ingen kan ha gått glipp av hans påstander om dunkle bakrom, avtaler som ikke tåler dagens lys og påståtte håpløse kommunale disposisjoner. Og de påstandene og meningene vil fortsatt ligge her – like tilgjengelig som før. Og Roger er velkommen til å bidra på nytt i begynnelsen av mai – såfremt han holder seg innenfor de retningslinjene som gjelder for sonene. Vi kommer ikke til å lage særregler verken for eller mot Roger Larsen.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates