Wednesday, March 24, 2010

Styrer LO Norges bank? Og hvorfor elsker de Frankrike.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg er det tette bånd mellom SA/LO/AP (de som prøvede å velte et totalt nedslitt mastadontbygg - FolketsHus/SAbygget - over på fellesskapet, la vanlie følk betale for forfall og dårlig styring. Den beste styringa de får til så det sier jo litt. Ikke engang Frigaardgruppen vil vel kjøpe dette, men de kjøpte ivaffal Festiviteten og fikk SA med på kjøpet. SA/LO/AP og de skjulte bakromskanaler? Er det ikke en forbindelse mellom SA/LO/AP og Frigaardgruppen også da montro? SA@rør vet jo om alt her i byen, men någet er det best å tie om? Eller forestillinger som SAkunda vare kaller det.

Nok om det : LO mener at hvis sjefen for Norges bank mener at en renteforhøelse er til det beste for nasjonen, så skal Norges bank allikevel gjøre som LO sier og la være å heve renten. For LO (de siste dagers hellige?) er nemmelig de som bestemmer her i landet!!

LO liker Frankrike. Ikke det at de er så spesiellt opphengt av fransk vin, men mangelen på endringsvilje i det franske samfunnet, er noe de setter pris på. Nye tanker, nye ideer og nye måter å fordele på, har aldri interessert LO. Det eneste som interesserer er STATUS QUO!

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates