Monday, March 08, 2010

Ved å bruke kreativ bokføring, har Hellas blitt Europas greske tragedie.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg finnes det folk som teller bokstavar. De burde skifte jobb. Typograf er vist en viktig yrkesgruppe i Norge.

Hellas har jukset, de har politikere man ikke kan stole på. Løgnaktige politikere som vil jukse seg inn i pengebingene til EU, Europafredens far. Da er det bra vi ikke har slike politikere, at vi ikke har politikere som driver med kreativ bokføring.

Var det 3,7% arbeidsledighet han derre, han derre, hva heter han nå igjen? han vi aldri ser? statministeren? Uansett 3,7% arbeidsledighet har vi vistnok i Noreg. Kreativ bokføring her? Neeeeeeiiiii ....

Første? Andre? tredje gang!! Bilen er solg til han der borte, han i den altfor store dressen ....

SA melder : "Reaksjonene er mange og sterke. Den fornuftigste og mest avdempede kommer fra Sagen selv. Hun føyer seg inn i rekken av sterke og kloke kvinner som inntar tidligere mannsbastioner."

Hun er sikkert søt når hun er sint! Og hun fikk IKKE innta mannsbastionen, den (he, he, he) lura GUTTA fra henne. Gutta med dårlig hukommelse.

SA melder videre : "Han har tatt glansen fra Anette Sagen som var valgt til å være første offisielle hopper." HÆÆÆÆÆÆÆÆ?????

Makan til VRØVL!! Tatt glansen fra (skal dette liksom være et ordspill?). DE - mennene i skinorge - har fornærmet og spøtta på HALVE NORGES BEFOLKNING! Men de er jo så søte når de er sinte?

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates