Friday, March 19, 2010

Vi driter i dere. Folket er i veien, drittsekker som de er.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg har folket møtt opp og tilkjennegitt sitt NEI til bompengeboder.

Men de fleste av de "folke"valgte valgte å gjemme seg bak tykke vinduer, hvor de skjelmsk kastet redde blikk ut. Noen politikere valgte å stå blandt folket (Frp og Pensjonistpartiet),mens noe stod å stirret fra døra, som om de så noe rart.

Selvsagt gadd ikke kommunen å måke rådhusplassen, den tåler nemmelig ikke snøfresere, da det er kjeller under (gratis parkeringskjeller for de ille folkevalgte, som også bruker den på lørdager, i fritiden?).

Er plassen sperret av? er det varselskilt her? har brannvesen og politi sørget for at kun de kjøretøyer som er lette hr tillatelse? Det var mye snø på plassen, flere hundre kvadratmeter med 1/2metertykk snø, av typen vannsørpe. Hvor mye veier den montro? Det er nok mange hundre tonn.

Motstanden mot måking føyer seg inn i den overlegne, ekle, vi gjør hva vi vil holdningen til Arbeiderpartiet og dets rødgrønne kompanjonger. Styreverv tar de på fritiden, de svarer ikke på spørsmål om tidspunkt for fritidssyslene ..

Folket er i veien, de er drittsekker og de er ekle. De kan vel bare så der med sørpesnø til knærne, mens den kaklende klasse spiller sitt politiske spill ut mot hverandre.

De er skilt av fra folk flest.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates