Saturday, April 03, 2010

Det blir værre og værre. NSB, høner og forfall. Store bokstaver og utropstegn.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg selger man indrefilettomter for en slikk og ingenting og driter i vedlikehold. Valaskjold Realskole er det grelleste eksempelet så langt, men veiene ligger ikke langt etter.

NSB detter også ifra hverandre. Ingen skjønner hvordan kommunikasjonsnettverket kunne feile, da både hoved og reserveløsningen brøt sammen. DE FEILET FORDI DE IKKE VIRKET, og de virket ikke pga dårlig kvalitetssikring, testing og oppfølging.

Nå bryter skinnegangen sammen midt i Oslo. Der det går mest tog, ser det ut til å ligge råtne sviller som ikke tåler togtrafikk. Er samfunnet på vei til å bryte sammen? Vet ikke de RødGrønne hva de driver med?

Samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp) innkaller på første arbeidsdag over påske Jernbaneverket til møte for å få en forklaring etter togavsporingen i Oslo. HÆÆÆ? HÆÆÆÆÆÆÆÆ??? Du Kleppa, du får holde deg hjemme når du er sjuk, og lese aviser : NSB ER I FERD MED Å UTSPILLE SIN ROLLE NÅ, DE KAN IKKE STOLES PÅ!!

Det er dette det skal brukes penger på : HØNER!!!!!!!
Mareritt : Vi tilbyr et tilskudd mot at verpehønene avlives tidligere enn de pleier, og at fjøset deretter står tomt noen uker. Bøndene kan ta seg en liten ferie, sier seksjonssjef Nina Rodem i Statens Landbruksforvaltning (SLF) til VG. (LA NÅ BØNDENE FÅ LOV TIL Å ORDNE OPP SJØL!!!!!!!!!!)

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates