Sunday, April 18, 2010

Gølrøtter, vann og pisk. I am HAL - what is your problem?

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg råder fortsatt den herlige stillheten, ingen brølende Spukalover tømmer gift eller støy over byen. Herrlig, herrlig, herrlig er Herrens underfunderlige veier. Mer aske takk, selvom den lukter.

Trim på resept, løser mange helseproblemer står det i Aftenposten i dag. Folk går ned i vekt, får bedre puls og liker seg selv bedre. LO protesterer sikkert og påstår at det eneste som virker er mere sjukemeldinger foran TV'n og piller. Men jeg har sagt dette før - gi meg 14 dager, 20 kilo gulrøtter og en pisk, så skal jeg helbrede det meste.

Når vi i tillegg kan lese at psykologer snart er arbeidsløse, man kan kurere seg selv via datamaskiner, nettet og spesielle programmer (for depresjoner og angst) i tillegg til noen små piller, går helsenorge og norges befolkning en bedre tid i møte. Det er ingen ventetid på datapsykologen, og det å gjøre noe for helsa sjøl, trimme litt, er godt for alle. Da gjenstår bare å overbevise den kaklende klasse et folk egentlig ikke MÅ være klienter, de fleste greier å ordne opp sjøl!

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates