Friday, April 09, 2010

Mikrofonstativene i SAligeSA (tenke? nei DET er Shell det!) og first Pictures: Mystery Disk Eclipses Star

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg gnir den kaklende klasse seg i henda, vha løgnstatestikk og tåkete prognoser skal de tre bompengeskatt nedover huene på de ekle borgerne. De som stod til knes i sørpe på en livsfarlig rådhusplass for å si NEI.

Og mikrofonstativene i SAligeSA tror nå på SAttestikken som framlegges. Trafikkøkingen skal bli ENORM i Sarpsborg. KonsSAptutvalget for nedre Glomma har talt og de legger fram SAttestikk. Dramatikk og uhyggelige scenarier venter oss (men styring av trafikk -- Nei DET er Shell det), og byens intelligente AP-miljø skal nå sukre "bompengextraskatten". Man skal flytte bompebodene, slik at de som bor i gangavstand til sentrum slipper å betale!!!!!!!!!!!!!!!! HÆÆÆÆÆ????? De som bor i gangavstand skal altså slippe å betale (må skrive det TO ganger for dette er jo helt utrolig), mens de som bor lenger unna, de som er avhengig av bil (og det er jo alle blitt grunnet butikkinfrastrukturen - nærbutikken er borte), de som bor langt unna skal betale. Hva tenker kakleren på? Hvor var SA-"svjournalisten" da tullingen presenterte dette tullet?

Her er resultatene av en annen "prognose", den kostet vel landet noen milliarder denne tunellen : Kvifor har ikkje Karlsøy 5000 innbyggarar? "Vi fekk ikkje den effekten av tunellen som vi trudde då han kom for 20 år sidan", vedgår rådmannen.

First Pictures: Mystery Disk Eclipses Star

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates