Monday, April 26, 2010

Seti - og råkk - pønk og Batti

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg er posiajonen redde for nye tanker, helt uten grunn. Dette derimot :Advarer mot kontakt med fremmede vesener, Professor Stephen Hawking "nesten sikker" på at det finnes utenomjordisk liv.  Professoren har sine grunner og det har nok SV, SP og AP også, tenk om nye tanker virket. At det går an å fjerne noe for å gjøre noe nytt.

Os ordfører Frp-Søviknes ble ikke valgt inn i Frp-sentralstyret. Han er FOR bompenger.

og her var jeg (det var antagelig på denne konserten SV slapp inn igjen alle de drittsekkene vi, vaktene, hev ut. Jeg var sjef på arrangementet og ble steike forbanna, men SurreVirre skulle "snakke" med rølpen. Da slagsmålene begynte stakk SV-drittene av!!!! og overlot oppryddinga til oss som visste hva virklighet var. SV-tullingene ødela altså arrangemantet for ALLE fordi de skulle "snakke" med drittsekkene, de som var ute etter å slåss, kødde, ødelegge - kulturkæsjuælls)


Bætti (Betty) - som du ser i videoen under - var en av drivkreftene i miljøet og en skikkelig hvirvelvind. Hun kom seg gjennom, unna og er i dag en (nesten) helt vanlig x-pønker litt nordilandet!

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates