Sunday, May 02, 2010

1. mai og "De har bare vært en del av et system som har vært slik i lang tid."

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg gikk det flere 1.mai tog. Det var flere mennesker i hvert tog, men direkte fullt var dt ikke. Det var de utkallte. Ungdommen og vanlie følk, glimret med sitt fravær. Ser de det ikke sjøl?

I januar i år ble det offentlig kjent at Sykehuset Asker og Bærum (SAB) har endret tidsfrister og ikke informert om pasienters rettigheter.  Tusenvis av pasienter er rammet og for hundrevis had dette fått alvorlige konsekvenser.

Avdelingslederen deres, Randi Vikebø, forteller at de har opplevd alt som har skjedd som en enorm belastning.De har vært i politiavhør og de har opplevd å få kommentarer fra pasienter. Det som har skjedd er ikke deres skyld. De har bare vært en del av et system som har vært slik i lang tid. Dette er et ledelsesansvar, sier Vikebø.

"De har bare vært en del av et system som har vært slik i lang tid."  Noe jævlæ tull, man har selvsagt et individuellt ansvar her, når man driver med systematisk juks. Det samme skjedde i Televerket da jeg jobbet der, jeg kontaktet ledelsen og de brukte tid og resursser på å rydde opp. Men ingen fikk sparken æ gett, men det gjorde de montørene som knabba non tellerskritt ... De var bare en del av et system som har vært slik i lang tid - ingen unnskyldning. De visste bedre.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates