Wednesday, June 09, 2010

Antidemokrater styrer i Sarpsborg.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg er denne sone er sperret ute fra sarpeliv.no. Den hellige troika LO/AP/SA har fått panikk, sist de sperret sonen ute var det pga tre bokstaver for mye i en overskrift, denne gangen er det for mange bilder i en redningsreportasje fra en ulykke på Valaskjold, bilen som kjørte over en dame kunne gjenkjennes på nummerskiltet, og damens ansikt kunne gjenkjennes.

Det er rart at når det gjelder andre reportasjer, så gjelder ikke denne reglen (som ikke har noe med Origo å gjøre, men vistnok med "anstendighet").

Grunnen er selvsagt at man har fått en beskjed fra rådhuset om at nå må man stoppe å rote i Arbeiderpartiets fete styreverv og at kritikken mot den deskriptive, passive og billige (i økonomiske termer) "journalistikken som SA er et eksempel på, den kritikken svir.

Det viser seg nemlig, at de stedene hvor AP-avisene ikke har monopol, taper denne "journalistikken" mot en aktiv, søkende og moderne journalistikk. Se bare i Fredrikstad, Demokraten er en mygg.

De tåler ikke kritikk og er svært hevngjerrige, men "de tar vare på sine og vennene sine!" Det ser ut til å være kort vei fra "journalist" til ansatt i Sarpsborg kommune, og da bør det ringe noen bjeller, og kanskje litt karantenetid?

1 comment:

  1. Har kritisert deg innimellom med god grunn mener jeg. Nå ser jeg saken din litt klarere, synes det var litt artig og se dagene etter du var blitt utestengt så hølja det på med innlegg fra AP medlemer. Virka som de ville veie opp litt. Kjemp på videre:-)

    ReplyDelete

Amazon Associates