Friday, July 30, 2010

Kaste mat eller kaste styreledere?

Vyrde Lesar.

I SArpsborg er SA bekymret for at vi kaster 25% av maten vår. Sløsing er dumt, miljøødeleggende (værre enn Rygge?) og gjør varene dyrere. Men hva sier politikerne? Vil den RødGrønne regjering (de med 25 nye sykeplasser!) ta grep, slik at folk kaster mindre? Da vil man sikkert få mer fart på distriktsavfolkinga, for da må jo suppesidiebønda produsere 25% mindre.

Statoil-sjefen, Helge Lund mener klarhet og forutsigbarhet i rammevilkårene er avgjørende for Statoils utvikling i Mexicogulfen. Var det ikke klarhet og forutsigbarhet Statkrafts styreleder Arvid Grundekjøn ba om da han tok et kraftig oppgjør med staten som eneeier i Statkraft. Det var sendrektigheten i departementet som først fikk gjennomgå.

– Det er utfordrende å ha en eier som har et slikt beslutningssystem, sa Grundekjøn og viste til at Statkrafts styre har ventet i 16 måneder på et svar fra eieren om selskapet kan gå videre med et investeringsprogram på 90 milliarder kroner fram til 2015.

Arvid Grundekjøn fikk sparken han.

Det mener de RødGrønne at tidligere politiker Bjarne Håkon Hansen også bør få. Sparken, han har nemmelig fulgt alle regler for hvordan expolitikere skal oppføre seg, MEN HAR UTTALT SEG MOT RØDGRØNN politikk. Så da er han en drittsekk, umoralsk, slem, stygg, ekkel, vemmelig .... haDDE (kommer på Greåker) det vært feks Høire han hadde uttalt seg mot, DA hadde nok alt vært i orden. Rart gett.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates