Tuesday, August 10, 2010

Feilslått distriktspolitikk, men forurensing man tjener penger på er visst bra! Rart gett?

Vyrde Lesar.

De RødGrønne oppretter studieplasser der studentene ikke vil være. Som en del av en totalt mislykket distriktpolitikk (som har kostet oss billioner) bruker man nå utdanningspolitikk som distriktspolitikk. Som man sier i Strømstad : den siste sovjetstat (norbaggar kan ikke bruke bankkortet sitt i kiosker i Strømstad som selger Lotto! de kan bli spilleavhengige!). Jeg går tur med bikkja ..Det er dette man skal slåss mot, ikke kamuflerte mikromaster i en fjellskråning og forurensing man tjener penger på er visst bra! Rart gett?

"Kø av cruiseskip ødelegger perlene. Bergen, Flåm og Geiranger er i ferd med å drukne seg selv i cruiseskip, mener hotelldirektør. Forurensingen etter årets rekord-cruisesesong er enorm."

"Sommeren 2008 etablerte Hordaland Fylkeskommune, Innovasjon Norge ogHardangerkommunene prosjektet Cruise Destination Hardangerfjord, somskal markedsføre regionen samlet overfor cruisenæringen."

"I Geiranger lå det tre store cruiseskip. Det var et imponerende skue.Men de tre skipene spydde ut eksos så hele Geiranger lå i en tåke. Vi var glad vi kom oss derfra etter en time. Da hostet og brekket jeg meg
hele den timen vi lå til kai. Jeg syntes synd på dem som var i Geiranger denne dagen. Hva med de andre dagene?

Flåm Resort ser for seg ein spektakulær turistattraksjon i den planlagde gondolbana. Den 2000 meter lange svevebana skal gå frå tettstaden Flåm til fjelltoppen Furukamben. Men bana kjem i konflikt med
både naboar i tettstaden, naturområde og villreinområde i fjellet.Morselskapet er Aurland Ressursutvikling AS, der Aurland kommune sit med største aksjeposten på 40 prosent.

 Cruiseskip forurensing

Cruise Ship Pollution

Cruise Ship Pollution

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates