Wednesday, August 04, 2010

Moral og etikk og lobbyister.

Vyrde Lesar. I Sarpsborg har vi moralpolitikre som mener at ALLE betyr INGEN.

De rødgrønne skyver barna foran seg. For nå skal det bli forbudt å tjene penger på å investere i barnehager, de rødgrønne mener det er umoralsk å tjene penger på barnehagedrift (hva med trinne styreverv forresten? er de moralske).

Etterpå så skal det vel bli forbudt å tjene penger på kjøttdeig, på kjolestoffer, på busser, på blomster…. og helt tilslutt så skal det bli forbudt å tjene penger over hele fjølæ. Hvor fører disse kommunistene oss hen? Som man sier i Strømstad : inn i den siste Sovjetstaten, nordmenn nektes, av de rødgrønne, å kjøpe brus i kiosker med lottoutsalg!

At de rødgrønne vet hva de driver med ser vi tydelig på andre områder. Primærnæringene er gjennomregulert av rødgrønne lover og regler, og der er det forbudt å tjene penger og primærnæring og ALLE bønder går med underskudd i hundremilliardklassen hvert år. Det er sånn de rødgrønne vil ha det, milliardoverføringer til tapernæringene, og får de rødgrønne bestemme, så er det snart bare tapernæringer her i landet, Norge er nå på 19. plass av 33 land når det gjelder nyskapning, Sverige og Danmark blandt de 5 beste.

Men vi er verdensmestre i trygding, sjukemelding og vedlikeholdssvikt av offentlig eiendom, så vi har da noe å være stolt av. Og nå kommer de nye skattene snart, de rødgrønne skal gå til valg på mantraet sitt : Vi gjør som LO sier og fornyer oss ikke, men vi ØKER SKATTENE (vill jubel høres i de donkle trixemixebakrom!!).

Når det gjelder andre lobbyister enn Bjarne Haakon Hanssen så har vi jo feks Marte Gerhardsen som er generalsekretær i hjelpeorganisasjonen CARE Norge.

Hun har hatt jobben siden januar 2008. Gerhardsen har bakgrunn i både politikk og menneskerettigheter. Før hun fikk jobben i CARE, jobbet hun i Utenriksdepartementet (1999 – 2007), der hun tilbrakte fire år som ambassadesekretær i Indonesia, etter å ha fullført UDs aspirantkurs.1 Tidligere har hun også vært styremedlem i Flyktninghjelpen.

Gerhardsen har vært aktiv i Arbeiderpartiet. På midten av 1990-tallet var hun leder for Oslo AUF. Hun har også vært miljøforkjemper i Natur og Ungdom.

I 2009 ble CARE tildelt TV-aksjonen på NRK TV. Hvorfor det montro?

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates