Saturday, July 16, 2011

Arbeiderpartiet har feila totalt.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg har vi fått bettonghelveteTørhje og

Dagbladet viser 7ende juli en rangering av skolene i Norge. Rangeringen viser at Sarpsborg Arbeiderparti har feilet totalt . Skolen i Sarpsborg havner som nummer 387 av 404. Dette er en total katastrofe både for elevene og lærerne, da SV, SP og Arbeiderpartiet ser ut til å snu skolen ryggen. SV, SP og Arbeiderpartiet har feila totalt med skolepolitikken sin. Det er mulig at de tror Inspiria (eller hva dette avanserte lekelandet på Grålumleira heter) skal rette opp disse forferdelig dårlig resultatene, men der tar de feil.

Samtidig som Sarpsborgskolen er en av de aller, aller dårligste i hele Norge, har Sarpsborg Arbeiderparti , SV og Senterpartiet, rota bort BI, Teknikken og sykepleierskolen, og vi står tilbake TOTALT RIBBET for utdanning utover videregående skole. Ungdommen må dra vekk fra kommunen for å utdanne seg, og de kommer ikke tilbake. Visjonen "Byen der barn og unge lykkes." får en hul klang når Arbeiderpartiet, SV og SP til de grader mislykkes med barnas skoler og når ungdommen må dra fra hjemkommunen for å utdanne seg etter videregående. En annen undersøkelse, i regi av NHO, viser at Sarpsborg skårer overraskende lavt på bærekraft, sammenlignet med byer av samme størrelse. Arbeidsledigheten er stor og det er for mange på trygd.

Det er snart valg, og på de donkle AP-bakrom går nå skrytepressa for fullt. Men les nå innlegget pånytt før du stemmer. Og SE på hva de Arbeiderpartiet gjør, ikke hør på hva de sier. De rødgrønne gjør forøvrig noe. De skal nå bruke 200 millioner på en tunell i Torsken kommune, til en øy det bor fire personer på, og de subsidierer xport av Jarlbergost til USA, med 500 millioner i året. Galskapen vil ingen ende ta!


No comments:

Post a Comment

Amazon Associates