Friday, August 19, 2011

I Sarpsborg har vi monopolavis, kan ikke kalle det fri presse. Ikke gløm Halden!

Vyrde Lesar. I Sarpsborg

En journalist i LO, Hanne Nielsen, sier følgende : Jeg er glad vi har en fri presse som stiller kritiske spørsmål også i triste og vanskelige saker.

Og jeg svarer : I sarpsborg har vi monopolavis, kan ikke kalle det fri presse. Her stilles aldri spørsmålstegn ved AP og AP's dunkle bakrom, og de som gjør de "har ikke folkeskikk" og nektes å trykke leserbrev og å skrive innlegg i e-SA. Det kan være værre i Halden, men jeg er ikke sikker. I Halden gikk som kjent folk i fakkeltog MOT LO og AP sine forsøk på å kneble avisa. Ikke alt er som det ser ut til!

Hvorfor følger ikke SA med på Quality sine konferanser montro? Her er stadig folk som har mye å si om mangt, det er stadig interessante konferanser, men omtrent aldri et knyst!

Landssammenslutninga for vasskraftkommunar har nemmelig årsmøte på Quality nå, der treffes lederne av de kommunene som "vassar i pæng" og som ikke vil dele med noen, her kunne man stillt mange spørsmål til feks Borten Moe, men man foretrekker å høre på hans miljøskryting av Borregaard. Artig det, men gud så uoppfinnsomt. Men sånn er jo krypeSA, de kryper, smisker og bukker for makta. Hadde vært greit med noen journalister i den blekka, fottografer har de.

I tillegg til Landsmøtet ( her er mange med meninger om mye PÆNG) så har de nemmelig også dette :

Fredag 19. august :
Faglig/Politisk del :

09.00–10.00 Olje- og energiminister Ola Borten moe (ikke bekreftet enda)

10.00–11.00 statssekretær kjetil Lund, Finansdepartementet :
Regjeringens syn på minimums- og maksimumsreglene for eiendomsskatt på kraftanlegg.

11.00–11.30 Kaffepause

11.30–12.00 Foredrag av Frank Aarebrot

12.00–13.00 LVK i dag og i morgen

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates