Sunday, August 21, 2011

Sarpsborg Arbeiderblad står med hue i sanden : ORDET ER NEDRYKK!! og et trist TØRJ.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg står Tørje som vanlig tomt, der men før hørte vannfontener og barnelatter, hører man nå kun smell fra skeitebrett og kjenner stanken fra frityrstekte kjøttkaker. Jeg har før stillt spørsmålet : Betalte vi for taket på parkeringskatakomben, eller betalte vi for nytt gølv på Tørje. Gølv på Tørje hadde vi som kjent fra før. Taker er det jo en av kAPmerrata som eier. Men sånne spørsmål stiller ikke mikrofonstattiva i SA. Desverre, men blekka kan bli værre og de satser stort på mikrofondstattiv og deskripitiv journalistikk. Og refferater fra politiets dagbok.

Snull8 taper kamp etter kamp etter kamp etter kamp og spellera forsvinner .. men Sarpsborg Arbeiderblad klarer ikke å skrive det alle tenker (det er få tanker i toppen (ikke bekke) det blae, desverre, men tiden løser vel det problemet) og ordet er : NEDRYKK! He, he ... det ser ut til at Sarpsborg Arbeiderblad opererer med et gammelt bilde på e-SA forsiden. Bildet de viser har logoen til SA klart synlig, men på kampbildene har spillerne en annen drakt. Det er jo ikke lett å skjønne hvorfor, men man vil kanskje skryte på seg sponsorrollen?

Her er noe du bør lese om framtida, den er nok mer spennende enn vi kunne ønske oss (IKKE KJØP HUS ELLER BIL ELLER HYTTE ELLER BÅT ELLER ..... NÅ!) Les -> Global Economic Downturn: A Crisis of Political Economy

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates