Saturday, September 17, 2011

Etter 60 år mener kommunen at det tar tid Å BYGGE OPP OLAVSDAGENE!!

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg blir Steinar Haakenstad en outseider. Partiet vil nok ikke ta i ham med ildtang, EN JYPLING FRA FOLKEHAVET som ikke har lært seg hva man skal mene, hverken av LO eller AP. EN JYPLING MED EGNE VELFUNDERETE MENINGER. En SOM VET HVA HAN SNAKKER OM!! Kan bli fali han der, men haner fæli allerede. Desverre.

Olavsdagene er ikke der kommunen vil at den skal være. Det tar tid å bygge opp en stor festival, sier Olavsdagenes leder Guro Elise Berg. Makan til vrøvl! Olavsdagene er i Sarpsborg en årlig festival, feiret rundt Olsok. Festivalen har blitt feiret siden 60-tallet. SEKSTITALLET!!!!! Finn på noe nytt æ gett, spørr de på Bede og de på Greåker...

Det er få mennesker som benytter seg av de statlige oversubsidierte teaterne. I Sarpsborg er det omtrent ingen teatergående. 100 år uten en fungerende scene og de siste femti uten besøk av omreisende nationalteatre har ikke akkurat hjulpet på interessen. Ja, ja .... jeg vet Sindre-Martinsen, jeg vet - vi HAR radioteateret, vi har donkle bakrom (får du lov til å bestemme sjøl i løpet av denne valgperioden trur du? Ikke det nei ...) og det var noe som het Fjærnsynsteateret, men det er ikke det samme de se!

Det mangler forøvrig ca 20 milliarder til vedlikehold av landets sykehus meldes det i dag og det viser seg at Statens Vegvesen ikke vet hvordan veier skal legges (de graver nå opp diverse Europaveier som ser ut som Skagerrak i full storm, og prøver pånytt, men som man sier : alle gode ting er tre (ikke mahogni!!!, dette er et land opptatt av miljø) (men vi holder oljeutvinning å sånnt uttæfor selvsagt. DET ER ALLE DØMM ANDRE SOM IKKE SKAL DRIVE MED OLJE))

Det er baræ 105 dager igjen.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates