Wednesday, September 07, 2011

Sarpborg Arbeiderblad melder at alle negative undersøkelser er feil, det er kun de positive som er rett.. MonopolSA setter demokratiet i fare.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg har vi monopolblekka SA. Valgkampen vier oss at monopol ikke er bra for demokratiet.

I går meldte Aftenposten at en undersøkelse viste at Frekksta kommune var 13% mer effektivt drevet enn Sarpsborg. I dag melder SA at det er noe gæli med undersøkelsen. Det samme som med de som setter Sarp i bønn av skoleskolerangeringer, industriutvikling, bærekraft ... SA mener at det kun er målinger som setter Sarp på topp som er å stole på...

I dag melde SA med "flagget til topps" at Sarpsborg kommune er best på service i Østfold. Siden vi her er på topp (da må du ringe et annet nummer) så er det SALVSAGT ikke noe gæli med denne undersøkelsen. Det får da holde at de undersøkelsene som viser det motsatte alltid viser feil! Stå på monopolSA. Sarpsborg Arbeiderpartiblad, blekka for de som vet hvilke undersøkelser som er feil!!

Når de rødgrønne har lurt nok folk til å kjøpe dyre nye elbiler så skal også disse flåes. Synes du det er rart? Vanlig kotyme det, fra de rødgrønne løgnere. Elbil ut av rekka gå!

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates