Tuesday, October 04, 2011

Gjør som Alia og Æljær.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborgs gågate traff jeg en gammel venn heromdagen, han er litt på siden av samfunnet og kommer fra Afrika. Nå skulle han bli pirat, han skulle nemmelig gjøre som Alia.

ok en nestenulykke med elgene på Tindlund. De stod i bakken opp til nr 80 da jeg kom hjem, mora hoppa over gjerdet, men tvillingene var for små. Jeg rygga ned og da kom de i full fart og ble nesten truffet av en volvo stasjonsvogn. Se å få tatt ut disse skadedyra før det skjer en ulykke. De tilbringer natten i skogen mellom nye tindlundvei og grålumveien og dagen rett ovenfor nr 80 men litt lenger nord. En far med barn bakpå sykkelen ble forresten nesten løpt ned på torsdag eller fredag, ved nye tindlundvei 86 ved 745 tiden, da skadedyra var på vei til Langemyrområdet.

Men ta det med ro, de gjorde det i Grubbegata også, vent med å gjøre noe til det HAR skjedd en ulykke med disse beistene, ikke handle nå, ikke gjør noe nå, ikke .... vent til de har sparket til noen av seksåringene som bruker den samme veien som skolevei.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates