Wednesday, January 02, 2013

I Sarpsborg sensurerer SA leserinnlegg, DETTE ble vistnok for sterk kost!!

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg sensurerer SA leserinnlegg, DETTE ble vistnok for sterk kost!! Men SA lider jo for tiden under et ledelsesproblem. Ikke engang lokale lederartikler greier de å produsere.

"Vegvesenet forteller oss tydelig hva et sykkelfelt er : "Et sykkelfelt er et eget kjørefelt for sykkeltrafikk i kjørebanen. Det er skilt fra kjørebanen med en tydelig oppmerket hvit stiplet stripe." Det betyr at de som har blitt bøtelagt ved Thrane's Cafe de siste ukene, er bøtelagt på feil grunnlag og skal ha pengene sine tilbake, selvsagt med renter, for her er intet sykkelfelt. Det rare er at journalistene i SA, helt kritikkløst og helt uten å sjekke, har tatt kommunens parrti i denne saken. Journalistene har ikke gjort jobben sin. Journalistene har sviktet totalt. De har muligens ikke orket å gå fra Festiviteten og helt ned til Thrane's Cafe for å sjekke; det er jo et helt kvartal å gå, mange meter egentli, fæle greier. Det er vel snart bare fottograffa til SA som orker å lette ræva fra kontorstolen på Festiviteten? Jeg derimot, en helt vanlig mann fra Tindlund, har tatt meg tid til både å finne ut hva et sykkelfelt er og har sjekket ved Thrane's Cafe. Ved Thrane's Cafe er det som sagt ingen hvit stiplet linje, intet sykkelfelt.

Å sjekke sånnt og å følge opp avisoppslag om feks gapahuker, det kalles "Larsens metode" det se. Arbeiderparrti skal nemmeli ikke kødde med ærbesfølk, man skal ikke kødde med oss på gølve, man skal ikke kødde med oss i Rørsla. Bøteleggingen ser ut til å være en del av hatkampanjen Arbeiderpartiet fører mot ærlige ærbesfølk som jobber i sentrum og som kjører bil. Det er rart at AP så intenst misliker ærbesfølk at de gjør omtrent alt for å gjøre vanlige ærbesfølks hverdag vanskeligere, lengre og dyrere. Det er sønn på sånne pollitikkere syns nå jeg, og nå skal AP hevne seg på de private barnehagene åsså. De skal få mindre støtte enn kommunale barnehager fordi de private driver så bra og er så godt likt. Dette går selvsagt ut over onga i de private barnehagene, men sånnt bryr ikke Arbeiderpartiet seg om. Ongær!!? Hva er det lissåmm! AP driver med VIKTIGE ting de! Lurer på hva EFTA-domstolen sier til sånn forskjellsbehandling jeg? At Arbeiderpartiet synes at forskjellsbehandling er bra politikk og helt ok, det vet vi fra tidligere saker.

Og sånn på tampen. Det ser ut til at kommunen har satt opp trafikkregelplakater på veggen til Thrane's Cafe. Det er ikke opp til hvermannsen å gjøre det se, for det er ikke lovlig det se. Hvis alle gjorde sånn, åssen skulle det blitt rundtomkring da æ månntro? Tror de politiske pappirfløttærne åppi Rådhuset at de er finere enn oss på gølve? Tror de politiske nettverksbyggerra at de er heva over loven lissåmm? Jeg la forøvrig merke til at mens bilkjørebanen langs 109 var måka for snø og is heromdagen, så var det livsfarlige sykkelfeltet fullt av snø. Gidder ikke AP å følle åpp? Til journallista : Bruk Larsens metode!"

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates