Monday, September 26, 2016

Skamløst dårlige politikkere i øssfåll.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg og Øssfåll har vi skamløst dårlige politikkere. NTB fortalte oss for en stund siden at når det korrigeres for trafikkmengde, vil det bli investert fem ganger så mye penger i Oppland som i Østfold. Er det på tide at noen pampepolitkkere bør ta sin hatt å gå? Nederst på alle målinger og lite penger til veier. Det ser ut til at politikk har mest å si for størrelsen av bevilgningene, og ikke hva som tjener landet som helhet. Når våre politikkere ikke får gjennomslag PÅ NOENTING så bør de ta sin hatt å pelle seg ut av pampekontorene!!

Trist for jentene om de rødgrønne vinner fram.

Vyrde Lesar.

Trist for jentene om de rødgrønne vinner fram, for da blir det vel forbudt å motta lån/stipend/støtte av Innovasjon Norge igjen. Som kjent var det lettere, under de rødgrønne, å få gründerstøtte til å "utvikle" en ny brunost, enn å få støtte til sin egen bedrift innen helsesektoren, og der er det flest jenter som kjent.

Om de rødgrønne vinner fram.

Hvorfor finnes ingen turistveier i Østfold?

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg regner ordførern med at det ordner seg når man skal rive 2-300 boliger, fabrikker, skoler ... for å få ei jernbanelinge som går gjennom Tarris, ødelegger Olavsvollen, ødelegger Glengshølen .. men vi har fått brygge i Sannesund.


Hvorfor finnes ingen turistveier i Østfold? Dype furuskoger, morener og ra, skjærgård og teltcampingplasser? Over store deler av landet dukker det opp turistvegprosjekter, men ikke i bakevjeØssfåll. Vi har for veike og dårlige politikere som bør ta sin hatt Å GÅ! De følger ikke med i timen ... og nå skal de lage hurtigtogjernbane som ser ut som en s .. gjeeesp .... men husk, det er du og jeg som betaler for unnlatelsene!





 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls