Tuesday, October 02, 2007

En bløt fis.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg er det fortsatt ildsjeler som står på. Hurra !! Og kommunen har blitt et miljøfyrtårn. Fire - 4 - hybridbiler har de kjøpt inn for å redde verden. Så nu går nok alt så meeeeget bedre.

I samme utgave av SA-blekka får vi vite at Rygge flyplass skal bli en "feriemaskin" alså reiser man egentlig kan være foruten til forurensede strender med strawberry margaritas og tettpakkede storbyer på kontinentet. Har byens politikere gått INN for eller MOT denne forurensingspølen? Tror politikerne at valgkveget sier MØ, eller at valgkveget slår seg på låra og skratter av deres dobbeltmoral og uetiske handlingsmåte? (Frp, med statsmannen i spissen(den sjuende far i huset) har gått på en stygg blemme. Det tror de kan gjemme bort en utradisjonell (?) bruk av våre skattepenger i et virvarr av unnskyldninger og bortforklaringer. Hvordan lyder en bløt fis ? Frrrrp ..... Rapporten på bordet takk).

Det finnes ingen transportmåte som forurenser mer enn flyreiser, det finnes ingen som slipper ut mer CO2, NOx og H2O i atmosfæren enn fly. Mener man noe om miljø, så er flyplasser det man skal mene mye om, luftforurensing, støyforurensing, grunnvannforurensing, jordforurensing, lysforurensing og forurensing av innsjøer. Men det er vel Afrikanere som skal la være å fly rundtomkring i verden på langweekender, ikke vi feite, hvite ariere? Og det eneste som forurenser mer er KØL, og vi selger det og vi. SvalbardKØL, det er jo utlendingene som ikke skal selge KØL, spesiellt de gule og brune.Vi de feite, hvite ariere, nei vi må da få lov til å sekge KØLA og olja VÅR!! Og apropos flyreiser, bensina til flya er sterkt subsidiert (akkurat som aviser) og spriten er taxfree. Litt skal man jo ha igjen for å bruke fly!


Sjøl har jeg også syndet : Kålår magic (en liten by på kjøl), kjøp, kjøp, kjøp!! Et, et, et!!! Drikk, drikk, drikk!) tok meg og min yngste sønn til Kiel i helga. Det blir nok siste gang på en slik cruisemaskin. Intet sted var stille, intet sted for en god bok. Hysteri var tingen.

Og av en eller annen grunn, nevnte ikke kapteinen at vi seilte over Blucher i Drøbaksundet.

En slik bør vel alle barn få til jul?

Roger Larsen.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates