Sunday, December 16, 2007

Bettonghelvete på rot.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg skal miljøidyllen på Fritznertoppen legges under betonglokk, her, midt i rosebedene skal vi få enda et BETTONGHELVETE. Tenker ikke våre politikere montro? Vi hadde besøk fra Bergen, de var rystet over byhærværket! Har dere forøvrig lagt merke til at øverste etasje i Rådhuset er byens høyeste punkt? Mens her på Kurland ligger barnehagene så tett opptil veiene at om barna ikke får luftveisproblemer, så vet ikke jeg alså!

Bettongfilmen med LYD!

****************

Voldsom økning i klodeødeleggendegiftgass.

Zero fremholder at olje- og gassvirksomheten har økt sine utslipp av klimagass med nesten 80 prosent i perioden 1990-2004. Denne virksomheten står i dag for en fjerdedel av alle klimagassutslipp i Norge.

Zero argumenterer med at det vil være mye mer effektivt å redusere utslippene fra et begrenset antall gassturbiner og produksjonsanlegg, enn f.eks. å legge begrensninger på biltrafikken.

*************************

Da er det bra at Sarpsborg Kommune satser på FIRE miljøbiler, går inn for giftPØL på Rygge og at vi bretter melkekartongen vårressess. Men det er selvsagt bare tull alt sammen, om det var slik at klimaet var i uorden, kloden snart går under, at havet vil stige og at millioner vil dø, spesiellt i "den tredje verden". Da hadde de vel stengt Rygge?

Roger Larsen

PS : Nå skal helseforetakene spare hundrevis av millioner, mange vil ikke få hjelp og da vil de DØ. Og så går man i fakkeltog for å bygge NYTT sykehus på Kalnes! Samtidig som de sykehusa vi har skal sultefores, folk skal DØ i helsekø og lide da de ikke får hjelp. Sånnt MÅ man være politiker for å forstå! men det har vel noe med MONUMENTER og RØDE SNORER å gjøre? (Og kanskje kommer kongen?).

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates