Tuesday, May 15, 2007

Martin, Martin, Martin ...

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg blir noen stadig tatt. Har de forbindelse med noen restauranter montro ?

Name please !

Den tredje setningen i tala til Martin (fagbevegelen, fagbevegelsen, fagbevegelsen) Kolberg på Landsmøtet : "Et sterkt lokalt folkestyre er avgjørende for en sosialdemokratisk bygging og utvikling av samfunnet." Her er vedtaket det samme landsmøtet gjorde rett etterpå : Det skal være spilleautomater i alle kommuner ... Jeg føler meg litt uvel, er det omgangsyke montro, jeg er i hvert fall kvalm.

Det kommer ingen anonyme brev mer, derimot kom Halden kommune på banen i NRKlokal. Tenke seg til, de har brøte reglene for hvordan man skal opptre redelig og ærlig. Ifølge EFTAs overvåkingsorgan ESA, så skal næringseiendommer selges enten til takst eller på ekte anbud. Surrehuene i Halden kommune har nemlig bare prekæ med noen. Om ei kjempetomt midt i sentrum. Fy flate så dumme de er, det er jo helt uetisk og frekt og henger ikke på greip at de sløser med fellesskapets midler på en slik måte. Bur dem inn og stryk sånne uetiske elementer fra stemmeseddelen sier nå jeg. De kan ha surra bort hundrevis av millioner og da er det jo rart at vanlige folk får fengselsstraff for å ha lura staten for noe tusenlapper i trygd. Retter man baker for smed montro ? Bruker man ressurssene på riktig måte. At voksene folk omtrent gir bort fellesskapets midler, våre midler, samfunnets midler - på billigsalg - det er jo nesten som enkelte av despotene i Afrika gjør det, og der kalles det ?? Det har jeg jommen glemt gett.

Gamle Tune kommune blir snart en brølende trafikkmaskin (på fulltid), søk på "Greåkerdalen" på YouTube eller se videoen som viser oss hvordan det vil bli, her på Satv i SAblekka. Vi har ingenting å glede oss til, hvis man ikke liker gass, støy, leven og svevestøv da ! Og når jeg nå er inne på glede. Baker Henning Butterfly på Grålum skal vistnok få kjøpe deler av tomta til det gamle kommunelokalet. Bakeren trenger mer plass, loff og brød og vørterkaker, og skal vistnok få utvide. Da er spørsmålet, får han, den lille lokale bakeren, samme rabatt som hotellmilliardæren Bukkarten fikk på tomta han kjøpte ved E6. Ca 50% rabatt har vi sett blitt luftet her i SAblekka. Ja for det er vel ikke slik at milliardærer utenifra får enorme rabatter, mens de små lokale visjonære næringsdrivende skal flåes med skyhøye priser på små tomter langt fra E6en. E6en som vistnok er Sarpsborgs strandlinje og Riviera i ett !!

Roger Larsen


I Bergen forfaller Mariakirken (hadde dere ventet noe annet ?)


( Foto: MARIT HOMMEDAL / SCANPIX )

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates