Sunday, September 09, 2007

VALG

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg starter valget snart og Martin (ikke Tranmæl) Fagbevegelsen, Fagbevegelsen, Fagbevegelsen, har fastslått at dette er en folkeavstemming over Den RødGrønne regjering.
Akkurat dette har det vært lite tyt om i det siste, men vi glemmer ikke så lett.

Vi glemmer heller ikke at Finansministera (NULL skatt til de superrike (rederne) og de skal slippe å betale skattegjelda si), skal gå av hvis det ikke er 100% barnehagedekning (eller 36,9% som stemmer på AP - DA, da SV fellte AP, var ihvertfall tidelene viktige).

Gjer vel, stem for miljø (mot flyplasser?), for sentrale strøk (vi vil ha mer av penga våre)( det er lettere å få milliarder til ei bru mellom to nes i Nord-Norge enn det er å få noen sårt tiltrengte millioner for å ruste opp Grorud-dalen, som har flere innbyggere enn Stavanger og Trondheim), vi vil ha LOTTOskatten vår og vi vil ha en rettferdig fordeling.

OG jeg driter i en primærnæring hvis eneste mål er et så stort som mulig suppsidiesugerør inn i skolekassa, veikassa, vedlikeholdskassa (statskassa). Det er viktigere ting å gjøre med penger enn å fore kuer med de!

SA bruker ET PRIVAT firma til å melde været.
Kommunen bruker ET PRIVAT firma til å taxere eiendommer.
SV sender ut valgmateriale med ET PRIVAT firme og både
SV og ARBEIDERPARTIET legger valgreklamen i postkasser merket : INGEN REKLAME!!

Det er vel ikke så nøye med lovbrudd når en begår de sjøl!

Roger Larsen

3 comments:

 1. Nå? Blir det FRP eller Venstre på deg?

  Selv går jeg for Venstre.

  ReplyDelete
 2. Roger er til enhver tid i opposisjon. Han støtter denne gang FrP - eller ihvertfall et parti som kan gi sjefen i myntsjappa makt.

  ReplyDelete
 3. I år stemmer jeg på flere partier, og jeg stemmer for første gang på maaaaange år. Ja man KAN stemme på mange partier på sammæ seddln.

  ReplyDelete

Amazon Associates