Tuesday, September 18, 2007

Ikke med vekst nå!

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg fortelles vi av LEDEREN at AP vil ha slutt på vekstsamfunnet. Ehh .... de mener selvsagt øke skattene på alt, det er jo skAPttepartiets løsninger på absolutt alt. Hvis de ikke mener at man skal ha slutt på veksten hos ALLE DE ANDRE da.

Staten (akkurat som Sarpsborg kommune) driter i jentene våre.
Arbeiderpartimannen Thor Haraldsen fra Hafslundsøy er vred på undertegnede og de som ikke stemmer. De som ikke stemmer (18 000 i Sarpsborg) er visstnok giddalause (representerer dette Aps offisielle syn på de som velger å ikke stemme?) og undertegnede er visstnok fra Greåkerdalen (se filmen om hva AP vil gjøre med Greåkerdalen på tv.SA) . Haraldsen representer 50%, 10584, ( dunk, dunk, slå seg på brystet) av de avgitte stemmene ved valget, men det var 80% av Sarpingene som IKKE stemte på Arbeiderpartiet. Jeg representerer kun meg selv og hvem de ”giddalause” representerer burde kanskje Arbeiderpartiet tenke på og gjøre noe med. Men det kan kanskje gå utover AP%en, så da er det sikkert best at det er som det er, at de ”giddalause” ikke stemmer?

En tidligere kommunestyrerepresentant i en trøndelagskommune sier det slik : ”Jeg fikk nok etter én periode, makan til supperåd”. Med lang erfaring fra næringslivet og fra mye annet organisasjonsliv, burde han vært en ressurs for kommunen. Men slik gikk det ikke: ”Håpløs møtekultur, et ugjennomtrengelig rådmannsvelde og unødvendige personkonflikter drepte min interesse for å være med”, oppsummerte han, giddalausen.

Man skal ikke klage for meget, man skal bli ferdig med en sak, man skal ”ta sakens innhold og ikke personene” sier APmannen Thor Halvorsen. Er dette SVADA fra en innflytter? Eller er det saklig informasjon fra en viktig herremann. Er jeg rett instans? Når innflyttere blir behandlet på en slik (SVADA !!! INNFLYTTER !!!) måte av et politisk parti, så kan man tenke seg til hvordan innvandrere blir behandlet. Kanskje Haraldsen også skulle ta tak i at anonyme leserinnlegg på e-SA systematisk kaller opposisjonen for Westlie-banden ? For Arbeiderpartiet vet mye om anonyme leserinnlegg. Ii Bergen satt det en AP-skrivegruppe som spydde ut leserinnlegg og partimedlemmene fikk de utdelt med beskjed om at de skulle underskrives og sendes til avisene. I år ble de sendt under falske navn.

Sarpsborg kommune har forøvrig ALDRI gått med underskudd, vi har bare ikke fått lov til å beholde overskuddet vårt. Det tar regjeringen fra oss for å dele ut til ostebønder i distriktene. Vi bruker en og en halv milliard (1500 000 000) på osteeksport (Jarlsberg) i året. Det er dit Sarpsborgs skatteoverskudd går og ikke til vedlikehold av Valaskjold ungdomsskole (men så er det jo SÅÅÅÅÅ mye morroere å klippe røde snorer, så nå bygges det en ny ungdomsskole i kreftkraftfeltene under høyspentlinjene på Grålum) eller til vedlikehold av Rolvsøybruæ eller til E6 …

Arbeiderpartiet er kjent for å prioritere det som er viktig. Det siste var en dørfabrikk.

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls