Wednesday, January 11, 2006

Kultur og gågater.

Vyrde Lesar.

I gaper noen høyt.

Hurra. Hurra. Hurra.

Da kan de upperste i den upperste hule si : GLENG, og så har de sitt kulturelle alibi. De upperste har forøvrig lagt på skolepengene igjen. Ehh... på Kulturskolen ... Ehh ... de som stiller opp GRATIS og spiller for de (kommunen) rett som det er.
Ehh .. kultur ?? Åjja : FOPPALL !!!!!!

Nå skal forøvrig Martin "fagbevegelsen, fagbevegelsen, fagbevegelsen" Kolberg og Arveiderpartiet (de snille), ta rotta på FrP (eldremilliardens parti) de slemme.

FrP vil bruke penger(på innbyggerne i Norge), mens Arveiderpartiet vil bruke penger (på de fagorganiserte i Fagforbundet i LO som jo har betalt).

Arveiderpartiet vil alså ikke bruke penger på (her kommer et lite innsmett : Sverige = 123000 sykehjemsplasser, Norge = 40000 sykehjemsplasser - men som kjent : GAMLINGER ER GAMLINGER OG GAMLE NOK TIL Å KLARE SEG SJØL. Og oljepengene, de skal ikke brukes på GAMLINGER !! Det får forøvrig holde med at GAMLINGENE betaler eiendomsskatt/formueskatt/dødsskatt slik at Arveiderpartiet får mer penger til de som har drukket opp penga sine(og ikke står opp om morran, det gjør nemlig PØLSEHANSEN), bostøtte skal de jo ha, og hjelp trenger de og røyker gjør de) Arveiderpartiet vil alså ikke bruke penger på de som er eldre, ehh ... hvis de ikke kommer fra Pakistan da, eller noe sånnt, kanskje.

Se forøvrig tuneruner.blogspot.com for eksempel på TuneRune digitalisering.

Og den som samler på alt rart, han finner mye.



Roger Larsen

PS. Fredrikstad holder på med sitt, nå skal døm pusse opp gågata au. De har brukt Snøhetta som sentrumskonsulenter og det skal bli spennende å se åssen det går. I Sarschjpårr der bygger vi brunostkvartaler, teller restauranter (Tor "matte" Minge), og regner med at Tragedien på sandtorget skal ble et turistmål, og Borregaardsyssel ? Nei, det er et aent bol det !! Og så gikk de konk.

3 comments:

Anonymous said...

Jo oljefondet skal bukes på gamle. Men ikke disse gamle som levde spartansk etter krigen, men den dessertgenerasjonen som de feite 68erne utgjør. Det er de som styrer pengebingen.

Anonymous said...

Hadde Sarpsborg lansert samme planer for gågate i Sarpsborg, så hadde du vært negativ.

Merkelig at du ikke ser at dette glassburet kommer til å bli en stygghet.

Roger Larsen said...

Bare det at de har en PLAN får en til å himle med øya. Vi skal bruke penger på TØRJE, men skal Sarpsborg sentrum overleve, så er det gågata som trenger penger, og uterestauranter og kaffebarer og ..

glassbaldakinene trengs neppe i fredriksstad (eller i sarp), men Torgalmenningen i Bergen har med hell (og Breivik - skulptøren) gjort det samme, men der REGNER DET SKIKKELIG !!!

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls