Wednesday, January 25, 2006

the missing post

Vyrde Lesar.

I haster det med å oppgradere stadion. Hvorfor det ? Det er jo ikke en opplest og vedtatt LOV som sier at alle byer MÅ ha en FOPPALLstadion. Man skal ha et idrettsanlegg, men så må man tenke !

Tenke, tenke, tenke ....

Hvorfor kan man ikke samles om ET stort fotballanlegg som brukes av Moss, Fredrikstad og Halden da ? Et sentralt anlegg langs E6 ?

Nå bygger jo Fedrikstad et anlegg på Værste (?), men det er jo bare for å presse gjennom nye veier og nye bruer og BOMPENGER !! Sløsing med kroner kaller jeg det, fellesskapets kroner !

Akkurat som flyplassen på Rygge. Nå har endelig naturvernforbundet kommet på banen og de påpeker det jeg gang på gang har påpekt : FLY STØYER og innflyging og utflyging fra Rygge vil gå rett over Klnessykehuset og Sarpsborg by = støy, støy, støy og forurensing !! Takk Arbeiderpartiet ! Tusen takk ! Hvem er dere på parti med forresten ?

Når man så naturvernforbundets representant på TV forstod man hvorfor den politiske aktivitet blandt barn og ungdom er så laber. I alle foreninger, Amnesty, naturvernforbundet, Bellona, SAS barnebyer .... er det de middelaldrende som styrer, med godtgjøring og bilgodtgjøring og frimerkekasse og ja ... julebord. Fredrikstad kommune har lagt ned ungdommens bystyre da ingen ungdommer gadd å møte/bry seg,.

Giiid, ville de ikke bestemme over, ehhh... over ... ehhh ... hva var det nå igjen .... ehhh .... JO !!! Hviket fortau de skulle gå på når de gikk i sentrum. Og sånne andre viktige ting. Eller uvesentligheter som vi feite 68ere kaller det !!

Roger larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls