Saturday, January 21, 2006

fagbevegelsen (x 2), pynt på tørje og Stalinismens etterkommere.

Vyrde Lesar.

I er det noen som frykter en populistisk 2016 feiring. Nå må'n gi seg, vi som har Kai Robert å greier. Kulturolfører'n årnær opp her !!

Fredrikstads ordfører, Ole Håpet, var raskt frampå og lovte Tollpost Globe ei ny tomt nær E6. I Sarpsborg var det Rådmannen som stakk nesa fram, og han har jo sin opplæring fra
Fagbevegelsen.
Fagbevegelsen ?
Fagbevegelsen
er også olfører Engsmyr sin tidligere arbeidsgiver ? Men han er som sunket i jorda. Muligens på Jongstorget for å motta instrukser ? Han burde selvsagt vært på jordet ! På bondejordet, for å finne ny tomt til Tollpost Globe, hvis det egentlig er så viktig da. Det er vel nok trafikk i Sarpsborg fra før.

Ellers så har Kommunens administrasjon og politiske ledelse kommet til at boligspekulantene tjener for få millioner. Nå skal det være kommunen (deg og meg) som skal betale for parkeringsplassene til brunostkvartalblokkene i sentrum. Noe skal men jo bruke fellesskapets skattepenger på !!


Jeg blir så glad når jeg ser at man har pyntet byen. Og PølseHansen som sier at sossialklienter og trygdede skal stå opp om morran. Det burde gjelde kommuneansatte også.

Her ere pent åsså !


Det er ikke bare SA som synes dårlig om at man skriver om "Parti".

I USA skjer det også (MEN VI VAR FØRST !!), leserinnlegg fjernes, redigeres ....

"Apparently the readers of the Washington Post can't handle the truth. They've been fed a party line so long they feel betrayed when 'their paper' criticizes the Democrats."

I USA skjerpes også kampen om reklamekronene. Google Earth skaper nye muligheter !

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls