Friday, January 20, 2006

Brevet til SA og suppsidebarroner som driver GIFTIG !

Vyrde Lesar.

Et sukk til SA.
****************************************
Hei.

Etter at dere har tatt i bruk den amerikanske løsningen (hva er galt med norske arbeidsplasser da ? Det er jo ikke kun på UNION følk ærber ?) har det gååååååååååååttttttt uuuuuutttttttrrrrrrrrooooooolllllllliiiiigggggg tregt å komme inn på diskusjonsforumet. Det er jo bare tullball/fotball som havner på "forsiden" så jeg prøver å følge med på hva andre sarpinger enn Thor Giggen (hi, hi, du lurer ikke meg Eirik) Bjørn Evensen og et par til mener om hvor spilleautomatpengene går. Her ere noe gæli.

Og så litt om kultur. Kvinnfolk, jenter, damer, frøkner, piker er personer som intresserer seg for kultur (og da mener jeg ikke fotball, ishockey og bandy), kan man refere det en tullete fotballspiller fra Fredrikstad eller Trondhjem sier, så kan man muligens lage noe mer om musikk, teater, bøker, FILM FILM (her skjer det jo en revolusjon i distribusjonskanalene for tiden, både teknisk og geografisk (fra salen til stua)), dere skriver avis for MENN og BOLIGKJØPERE. Sport, sport , sport åsså reklame. Man skal ikke se bortifra at om rekalmeinnleggene overtar totalt, at vi som er deleiere i avisa (vi som kjøper årsaksjer) så sier vi opp.

Dere burde også hatt en skikkelig konkurrent. Åssen KUNNE dere legge ned Sarpsborg i dag eller hva den nå het. HER lå jo den ukentlige kulturblekka klar ferdig forma !! Det ble jo et venstrehåndsarbeide fra de på desken, og vipps. På den annen side, så begynner jo internnett å bli en rikslokalkanal. Kanskje jeg setter meg ned å ser på det en dag ? Det finnes utrolig mange skriveføre utenfor Sabygget også.

Hvor er intervjuet med Engsmyr forresten, hva mener HAN om Løen ? Haabet er allerede i Fredrikstadbla !! Og det ligger jorder langs hele E6, bare så det er sagt.

Roger Larsen
Jutulveien 46
1709 Sarpsborg

****************************

I er noen intrisert i forsking. Jeg slår følgende fast : OM ikke SA forlengst har oppdaget at man kan bestille forskingsresultater, så bør de legge ned !!!

**********Her kommer bønda****************


Mange bønder vil ha miljøtilskot
Av: NPK

Seks av ti bønder i Noreg vil satse på miljø – om ein skal døme etter talet som søkte om regionale tilskot for å drive miljøvenleg i fjor.


Nesten 30.000 bønder – 58 prosent av dei som elles søkte om ordinært produksjonstilskot – søkte om regionale miljøtilskot i 2005.

Det går fram av førebelse tal som Statens landbruksforvalting har henta inn frå fylkeskommunane.

Miljøtilskota er skreddarsydd for tilhøva i kvart fylka og går til alt frå å styrkje seterbruk og beiting til vedlikehald av kulturminne og areal med spesielle miljøkvalitetar, til dømes turstiar og stølsvegar. (NPK)

******* her slutter galskapen **********************'

Roger larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls