Wednesday, January 04, 2006

De smale og mopeder

Vyrde Lesar.

I har vi idrettsfolk på alle nivåer. Advokaten med sveis som et skjærereir er representant for en. Han er en spore til etterfølgelse, så jeg sier til meg selv : UT AV SÅFFAN folkens.

Men vi har problemer på bibliotekene våre.

Både når det gjelder utlån av bøker, av film, av musikk og av lydbøker.

Tenk folk låner ikke DE SMALE (hva er galt med de fete forresten) verkene. De som forfatterfagforeningene og politikerne og Lobbyistene (LO) er så intrisert i.

Det går mest i krim (ussjameij), æksjenfilm (dælæn), POPmusikk (æjæjæj) og annet forferdelig møl. Diktsamlingene, de smale novellene, experimentromanane ... de lyser bortgjemt og støvete lang vei.

DET ER FÆLT. Les det SMALE folkens !!

Ellers så fortsetter kommunen ufortrødent sine hÆrvÆrksplaner med Langemyrbiotopen.

De skal fikle med denne myrinnsjøen. Når de fjerner trærne vil selvsagt vannivået stige, vannet må vekk, det vil følge en bekk, og den kommer ut ved slutten av nye Tindlundvei. Bekken som kom ut ved nr 80 har de sperret (?), så det kan bli morro nede ved blokkene i Greåkerdalen (det er det forresten allerede : speilglattismorro), og dyrt.

Jadda, jeg VET at kommunen har lovt å "ordne opp". Akkurat som de gjorde i Madam Arnesens vei for tyve år siden : DET GÅR SEG TIL.

På Tindlund har forøvrig postbudene modernisert seg. De bruker moped. Kanskje for å få med seg all rekvalmen ?



Roger Larsen

EXTREMETECH











0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls